FuKaGa
Sosyal Medya Uzmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
EEM Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
31, (%100)
Merhaba arkadaşlar bir site kurduktan sonra ilk ne yapılmalı. Tanıtım yazısımı backlinkmi alınmalı google adwordsmu kullanılmalı sosyal medyalarmı kullanılmalı hangisine ağırlık verilmeli.
Ben sosyal ağ tarzı bir site kuruyorum 15 gündür yazılım aşamasında pazartesi teslim alacağım 1 haftaya da açılış yapmayı düşünüyorum. Siz ilk neler yapıyorsunuz ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
I** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Sosyal ağ kurdum diyorsunuz. Size kullanıcı gerekli. En iyisi reklam yapmanız. Backlink zaten kullanıcılarınız tarafından doğal olarak yapılmaya başlayacaktır. Bununla birlikte diğer tüm sosyal hesaplarınızı da almayı unutmayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Uçak Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sosyal ağlarda sponsor reklam olarak yayınla açılışını, twitterdan reklamlar linkler paylaştır. Bir nevi hit çek sitene etkinlikler çekilişler yap ki tutulsun site otursun biraz. Ama sosyal ağ projesi biraz sıkıntı yani ne özelliği var ki senin sitene gelip takılalım diye sorarlar sana ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Televizyon ve Yayıncılık
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
IchWeis adlı üyeden alıntı
Sosyal ağlarda sponsor reklam olarak yayınla açılışını, twitterdan reklamlar linkler paylaştır. Bir nevi hit çek sitene etkinlikler çekilişler yap ki tutulsun site otursun biraz. Ama sosyal ağ projesi biraz sıkıntı yani ne özelliği var ki senin sitene gelip takılalım diye sorarlar sana ?
Sponsor reklamın, normal reklamdan farkı nedir? Benim de üzerinde 6 aydır çalıştığım bir sitem var. Instagram, twitter ve facebook hesapları alındı. Gördüğüm kadarıyla bu iş reklamsız yürümeyecek. Neler tavsiye edersiniz.
✂------------------------