Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
En kötü sicilin bozulur, davaya müdahil olduğundan.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
web
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Bir şey olmaz. Ne olaylar dönüyor bu olayları görünce işlem yapacağız şimdi buna diye çemkiriyorlar bile.
Sicil felan bozulmaz abartmayın
ntka
https://ntka.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Agent
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
262, (%100)
Ne civarda olur onu bilemem + siciline bişey işlemez korkma bu kadar relax ol korkma yav o kadar gider aslanlar gibi ifadeni verir çıkarsın her ne kadar Adelet sistemi işlemesede bu konularda bişey olmaz.
dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
web
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
En maksimum ( hiç zannetmiyorum bunu da) Hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararı verilir. Bu da sicile işlemez, verilen süre içinde herhangi bir ceza-i işlem gerektirecek olaylarda bulunmadığı sürece sıkıntı olmaz. Süre bitiminde beyaz bir sayfaya tekrar dönersin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Arkadaşa kısaca Atatürk'ü Koruma Kanunu'nun halen daha yürürlükte olduğunu ve kanıt olarak sunacağı belgelerle aslında kendi kendini ihbar edeceğini hatırlat ve davayı açması için ısrar et.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ne ekersen onu biçersin
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Bilgisi olmayanlar "birşey olmaz" deyip atıp tutmasın lütfen. Arkadaşımın "gerizekalı değilsen" lafına bile şikayet edilip karakolda saatlerce bekledi ifade vermek için ve yaklaşık 3-4 hafta sonra evine dava kağıdı geldi. Sonra çok şükür ki uzlaşma sağlandı avukat aracılığıyla ve dava düştü. Avukata sorduğumuzda sicilide etkiliyor demişti. Herşeyi basit olarak görmeyin, internetin artık reel dünyadan farkı yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
web
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Avukat bana da 'devletin verdiği değil kendi paranla avukat tut mutlaka çok büyük ceza alırsın' bana dediği davadan hiç bir şey çıkmadı. Ben kendim yaşadım bir çok dava. Bilgisi olmayan derken neye dayanarak? o bunu dedi şu bunu dediyle burada bilmişlik yapmayın.
hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararı : kısacası verilen süre içerisinde herhangi bir suça karışmamak.