-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
@yb79 yorumunuz için çok teşekkürler. İnşallah yapacakları başarılı olur :)
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bizim de film sitemiz vardı. beyaz-perde.net diye.
Türkiye'de yabancı filmlerin neredeyse %90'ının yasal hakları Digiturk'de.
Hemen d-medyadan mail geliyor. Filmi silmezsen hosting firmasıyla görüşüp siteyi kapattırıyorlar. Dava açabiliyorlar. Biz 110'ya yakın filmden tek seferde davalık olmuştuk. Siteyi kapattık kurtulduk. Mailleri o yüzden sıkı takip etmek lazım. Mail adresini koca koca heryere yazki kolay ulaşabilsinler sana.
Bunun yanında telif hakları konusunda sen her zaman haksızsın. Filmi kopyalamak, topluma açık alanda oynatmak, internette sergilemek ve yaymak yasak. Film nerede yüklü olursa olsun filmi illegal olarak yayan ve topluma sergileyen sen olduğun için suçlusun. Kaynak vb ile yırtamazsın.
Hosting firman yurtdışında ise bu telif hakkı olayları sana biraz daha uzun sürede sirayet edebilir. O bakımından az biraz avantajın var.
Siten ön plana çıkarsa, hiti yüksekse herşey hızlı gelişiyor. Ziyaretçisi olmayan düşük bir siteyse zaten pek ellemiyorlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Yok hocam nasıl koyacaksın kolaymı. Bir Hollywood filmi dünyanın tüm ülkelerinde gösterime giriyor, tüm televizyonlarda yayınlanıyor. Nereye kaçarsan kaç orada o filmin yasal haklarını satın almış medya devleriyle karşılaşacaksın ;) Hiçbiriyle de mücadele edemezsin. Zaten mücadele edecek güç olsa film sitesiyle kim uğraşır değilmi :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
I** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
onlinefilmseyret.com
e-filmler.com
guncelfilmler.com
film domainleri almak isteyen olursa
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Senior Backend Dev
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%89)
Ben de film sektöründeyim. Çok zahmetini çektim. Kendi sunucumdaydı filmler bir gün kaldırmayı unuttuğum yerli bir film yüzünden bir sabah kapımda ihtarname ile uyandım. Çok aşırı ilgi istiyor. SEO su olsun film eklemesi olsun telif hakları olsun. Ayrıca belli bir bütçenin olması maalesef şart bu işlerde çünkü piyasada inanılmaz fazla film sitesi var ve rekabet inanılmaz derece zorlu. Bazı yerlerde 1 ayda bilmem kaç k izlenmeli film sitesi yapmak diye başlıklar görmüştüm ben 1 senede ancak 3k 'ya ulaşabildim düzenli SEO çalışmaları özgün içerikler falan ayrıca bayağı bilindik bir firma ile SEO danışmanlığı konusunda anlaşmıştık. Yani öyle uzaktan çok basit çok kolay denilenlere inanma benim gibi hayal kırıklığına uğrayabiliyorsun.
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Yalnız sansürlü film piyasası iyi kazandırıyor diyorlar. İzleyicisi çokmuş.