-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Merhabalar, HTML ve CSS ile temelimi attım şuan PHP öğrenerek WordPress temasını yapmak istiyorum.
Bunun için baştan sona bir temayı yapan eğitim seti var mı bildiğiniz ? Ayrıca WordPress teması yapmaya çalışan birine neler önerirsiniz?
Tüm cevaplarınız için teşekkürler kolay gelsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
HTML CSS de biraz başlangıç ve orta seviyeye geldiğinize ikna iseniz alan değiştirip Wordpress entegresine başlayabilirsiniz.
Yaptığınız çalışmaları insanlara gösterin ve yorumlamasını talep edin.
Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Holiqan adlı üyeden alıntı
GokhanKara WordPress entegresi içi PHP bilgisi gerekmiyor mu hocam ? Birde bildiğiniz güzel eğitim setleri var mı gerek entegre için gerekse diğer konular için.
Wordpress entegresi için tabi ki bir nebze PHP gerekiyor fakar Wordpress'in codex kütüphanesi oldukça geniş.
PHP temelini öğrendikten sonra wordpress sizi zorlamayacaktır. En basitinde if else kullanımı, değişkenler gibi ..
Türkçe kaynak az olsada zaman bulabilirsem eğitimlerime devam edebileceğim. HTML CSS dökülmüş bir şablonu Wordpress'e entegre etme dersleri çekmeye en kısa sürede başlayabilirim umarım .. :o
1 kişi bu mesajı beğendi.
Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial
Aykut
Yaşa Mustafa Kemal Paşa
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Youtube' da İngilizce videolar mevcut. İzleyerek en azından fikir sahibi olabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Baran Somaklı Şiddetle tavsiye ederim :)