Merhabalar arkadaşlar. Öncelikle wmaracı üzerinde birçok referansım olduğunu beliritiyor, herhangi bir referans çalışmasının teklif edilmemesini rica ediyorum. 1 senelik yazarlık hayatımda birçok alanda çalıştım. Gerek kendi sitemde, gerek editör olarak gerekse de sipariş şeklinde olmak üzere birçok konuda bir miktar da olsa başarıya ulaştığımı düşünüyorum. Satış konusunda böyle bir açıklamaya neden ihtiyaç duyduğumu soracak olursanız, iş yaparken içinizin rahat olması benim için çok önemli.

Böyle bir açıklamadan sonra makaleler hakkında açıklama yapmak istiyorum. Öncelikle bilmeniz gereken en önemli konu bu makaleleri daha önce sitemde kullanmış olmam. Ancak bu makaleleri sitelerimden sildim ve hepsinin teker teker özgünlük kontrolünü yaptım. Ha derseniz bir kez de benimle birlikte yap diye, baş üstüne der birlikte kontrol ederiz. Ancak makaleleri almadan önce bu paragrafın ilk cümlesini özellikle okuyun lütfen.

Yanlış hatırlamıyorsam burada 120 TL'lik makale var. Ancak hem önceki paragrafta belirttiğim nedenden dolayı, hem de toplu alımı kolaylaştırabilmek için bir indirim yapacağım. Eğer bu makaleleri toplu bir şekilde almak isterseniz fiyatı 100 TL'ye indireceğim. Aksi halde teker teker sattığım makalelerde 100 Kelime=1 TL kuralını esas alacağım.
ÖDEME YOLU OLARAK ZİRAAT, İŞ VE ENPARA KULLANABİLİRSİNİZ.

Bana ulaşabilmek için pm veya kraldads19 skype adresimi kullanabilirsiniz.

AYRICA İNSTAGRAM VE FACEBOOK FAKE HESAP LAZIM OLANLAR İÇİN, ELİMDE FAKE HESAPLAR DA MEVCUT.

İYİ FORUMLAR!