-
-
Yaş/Cinsiyet
59 / E
-
Meslek
webmaster, hosting
-
-
Ad Soyad
I** Ü**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben bazı CMS GNU lisanslarında çok çoooook uzmanların bulunduğu bir toplantıya katılmıştım. Yaklaşık 4-5 yıl önce giderken inanın çok heyecanlıydım. Aynen sizin gibi nasıl insanlardı, ne yer ne içerlerdi, nasıl giyinirler, ....., gibi bir sürü merak ediyordum.
Oraya gittiğimde adıma bir boyunaskılıklı bir kart yapmış olduklarını gördüm. İşin oldukça kurumsal ve profesyonel olduğunu düşündüm. Bu iş benim daha kolay merak ettiğim insanları gözlemleme sebep oldu.
O da ne bu insanları benim gibiydiler. Hayal kırıklığı yaşadım. Ben onları uzaylı gibi düşünüyordum. aman Allah'ım benim gibi konuşuyorlardı, benim gibi, hatta benden daha kötü giyiniyorlardı. En önemlisi ise yapılan esprileri 40 dakika sonra anlayıp gülüyorlardı.
Sonra çıkışta işin aslını gördüğümde işte bu demiştim.
O da son model üstü açık araçları vardı. Ben otobüs, tren kullanarak gitmiştim. Yine öyle de dönecektim. Ama onlar son model araçlarına binip gitmişlerdi. İşte üstad budur demiştim.
Herhalde adminin de bu söylediklerimin fazlası vardır, eksiği yoktur.
İster inanın ister inanmayın
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.bagcilarmeydan.com | Güncel Bağcılar Haberleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Home Ofis
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Acaba kaç para kazanıyor.. beni şuan bu ilgilendirir.. birde birgün wm de wm yi satışa cukarir mi onu merak ediyim..
Arkadaşlar Facebook kurusu değil. Altı ustu wm aracı. İstersem kralını yaparım.. abartmayin..
Kralwmaraci.com ile de yayınların..
alast4ir
http://enginonal.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Paşa veya
admin beyleri konuya bekliyoruz :) öyle görünüyor ki konuyu bayağı bir kişi takip ediyor ve edecekte gibi.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kişisel Blog | http://enginonal.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
M.
-
-
Ad Soyad
O** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Evet bence hoş olur. Sence olmaz mı?
İçim dışım bir olsaydı, bana bakan seni görürdü.
bd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
2
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Neler olmuş burada böyle :) Yarın gün içerisinde konudaki tüm mesjaları okuyup elimden geldiğinde cevaplamaya çalışacağım. Herkese ilgisinden dolayı teşekkür ederim. İyi geceler :)
34 kişi bu mesajı beğendi.