100 kelime 1 TL den yazan birçok arkadaş var piyasada. Ancak ben herkesin bu fiyattan hakkını vererek yazdığını düşünmüyorum. Bence makale kategorisinin taban fiyatı 100 kelimesi 1,25 TL olmalıdır. 1,5 TL günümüz piyasasına göre biraz fazla bir fiyat. 1,25 TL olması gerektiği gibi, ayrıca alıcılar makalelere 1,25 TL'den fiyat biçtikten sonra kalemi daha kuvvetli arkadaşlara yönelecektir. Bence makale kategorisi için minimum fiyat 100 kelimesi 1,25 TL olmalı. Sadece fiyatlar paketlere göre düzenlenerek 1,25 in altına düşülebilir. 1 ay boyunca günlük 10 makalede mesela 25 kuruşluk bir indirim yapılarak tanesi 1 TL üzerinden satılabilir.
Ek Olarak:
clayfinger adlı üyeden alıntı
bence taban fiyat girisimi yanlis bir girisim. hizmetlerin arasinda ciddi bir kalite farki oluyor. bir kac kelime degistirip makale yazanla el emegi goz nuru makale bir olur mu? keza diger bolumlarde de ayni sartlar var. kaliteli hizmetle kalitesiz hizmetleri bir arada degerlendirmek bile olmamis. biz hostinglerimizde hic bir limit(cpu,ram gibi) koymuyoruz mesala koyanlarla bir anilmak istemem.
Çok doğru hocam, ama taban fiyatın artmasından sonra, alıcıların da işini hakkı ile yapanlara yöneleceğini düşünüyorum ben. Kategoriniz hakkında fikrim yok ancak, normalde 100 kelimesi 0,75 krş ya da 1 TL ye yazdıran bir kişinin fiyatlar 1,25 TL olduktan sonra, o kişinin işini hakkı ile yapanlara yöneleceğini düşünüyorum açıkçası.
Ek Olarak:
100 kelimesi 2 TL'den kime satmayı düşünüyorsunuz hocam?
www.agaoglu.com.tr ye mi ?