Bir insanın emeğine paha biçemezsin. Satıcı istediği fiyatı söyler. Alıcı ister alır ister almaz.
Buradaki amaç diğer satıcılara göre fahiş fiyatlar vererek sektörün çorba edilmesini engellemektir. eğer bir satıcı normalin üzerinde bir fiyat yazıyorsa aklı olan alıcı onunla ticaret yapmaz :) Bu konu tartışılmaya değmez diye düşünüyorum.
Önerim;
100 kelime 1 TL
Logo tasarım en az 15 TL
1k twitter takipçi (bot) 4 TL
1k twitter takipçi(organik) 8 TL
uygundur....
Buradaki amaç diğer satıcılara göre fahiş fiyatlar vererek sektörün çorba edilmesini engellemektir. eğer bir satıcı normalin üzerinde bir fiyat yazıyorsa aklı olan alıcı onunla ticaret yapmaz :) Bu konu tartışılmaya değmez diye düşünüyorum.
Önerim;
100 kelime 1 TL
Logo tasarım en az 15 TL
1k twitter takipçi (bot) 4 TL
1k twitter takipçi(organik) 8 TL
uygundur....
Kendinizle çelişiyorsunuz ve olaya satıcı bakış açısıyla yaklaşmışsınız.
Hani diyorsunuz ya ;
eğer bir satıcı normalin üzerinde bir fiyat yazıyorsa aklı olan alıcı onunla ticaret yapmaz :)
aynı şekilde eğer bir makale alıcısı bana 50 kuruştan makale yaz diyorsa aklı olan makale yazarı zaten onunla çalışmaz .Ayrıca yine
Bir insanın emeğine paha biçemezsin. Satıcı istediği fiyatı söyler. Alıcı ister alır ister almaz.
Burada emeğe paha biçen sizsiniz ben değilim orada bir yanlış anlaşılma var sanırım. Ben 1 lira olsun 50 kuruş olsun veya 5 lira olsun diye bisey demıyorum serbest piyasadır diyorum. Satıcı istediği fiyatı söyler demişsiniz neye göre kime göre ? O halde alıcıda istediği fiyatı soyleyebilir ben 25 kuruş ödüyorum diyebilir he satıcıda salak değil herhalde kabul etmez olur biter.Burada amacım daha düşük bir fiyat uygulaması değil ben de 100 kelime için 1 lirayı uygun buluyorum ki zaten kendim şuan farklı forumda aylık toplu alım yapıyorum ve 100 kelimesi 90 kuruşa geliyor yani isterse 100 kelimesi 3 liradan yazın beni bağlamaz ama düşünce olarak yanlış.
Burası üzerinden bir çok makaleci arkadaşla calıstım bir iki kişiden memnun kaldım onun dışında hep sıkıntı yok su oldu yazamadım yok efendım bu oldu bugün giremedim. Girilen makalelerde de bir çoğunun yarısı kopya içerik hiç bir bilgi olmadan okumadan bilgi edinilmeden yazılan makaleler. Eğer boyle bir karar alıyorsanız o zaman alıcı açısından da yerine getirilmeyen taahhutlerin bir yaptırımı olmalı. Adam konuyu süslemiş püslemiş güvenip iş veriyorsun haftada 7 içerik girecekken bakıyorsun 3 tane içerik girmiş . Ondan sonra da gelmiş burada 1,5 lira olsun he olsun 2 tl yapın bence sıkıntı yok yani