-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar gene önemli ve bir o kadarda hayati bir konu olan telif hakları ile ilgili bilgi almak istiyorum. Konuyu sadece kendim için değil ilerde bu konuyu araştıracak insanlar için de açıyorum.
Cevap verip ben ve benim gibi merak edenlere yardımcı olan herkese şimdiden çok teşekkürler.
Bloglarımda yazacağım makalelerde kullanmak üzere görselleri Google'dan almam seoya etki eder mi ve telif hakkı gibi problemler yaratır mı?
Bunu URLden çekme veya indirip yükleme arasındaki fark nedir?
Bana göre hayat ölüme hazır olmaktan ibaret.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Url'den çekerseniz google gorsellerde biri arama yaparsa, sonuç olarak sizin siteniz çıksa bile resme tıklayınca kaymak siteye gider. Kısaca o siteye çalışmış olursunuz. Telifsiz görselleri de boyutunda değişiklik yapıp renk ayarı yapınca ozgunlesir
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
smtk adlı üyeden alıntı
Url'den çekerseniz google gorsellerde biri arama yaparsa, sonuç olarak sizin siteniz çıksa bile resme tıklayınca kaymak siteye gider. Kısaca o siteye çalışmış olursunuz. Telifsiz görselleri de boyutunda değişiklik yapıp renk ayarı yapınca ozgunlesir
Çok teşekkürler ileri düzey photoshop bilgim var çok etkili ve pratik bir yöntem.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öneriniz için teşekkürler yer işaretlerine ekledim bile :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Makine Mühendisliği Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** U**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Hocam bildiğim kadarıyla resimlerin de telif hakkı var fakat kimsenin resim telif hakları yüzünden sorun yaşadığını duymadım şu ana kadar
1 kişi bu mesajı beğendi.