-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ARKADASLAR ALMAYIN SAKIN BUNLARDA HERSEY PARAYI ALANA KADAR BOTLAR HEMEN PATLIYOR 1 GÜN BİL HESAPTA KALMIYOR TAKİPCİLER PARAYI ALDIKTAN SONRA İLGİLENDİĞİ FELAN YOK @darkbelow @muhammetokuc @meyveci @babako25
Ek Olarak: Engelledi WhatsApp tan
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
e-ticaret
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
40 TL ödedin 80 k takipci attım sana hakkin 20 k iken ve hesabin 30 k idi ben cekime basadigimda tanidigm arkadastan aldigin ve dusen takipcinin telafisi ile 180 k da durdurduk ! Verdigin paranin cok uzerinde takipci aldinmi aldin !
Sonra baska yerlerden takipci alip hesabini yukselttin su an 200 k larda ve bana mesaj yaziyorsun 40 lira yolladin ve bu gun 300-400 liram gitti diye mesaj yaziyorsun konuya herhangi bir modun bakmasini rica ediyorum.
Ek Olarak: 40 TL ödedin 80 k takipci attım sana hakkin 20 k iken ve hesabin 30 k idi ben cekime basadigimda tanidigm arkadastan aldigin ve dusen takipcinin telafisi ile 180 k da durdurduk ! Verdigin paranin cok uzerinde takipci aldinmi aldin !
Sonra baska yerlerden takipci alip hesabini yukselttin su an 200 k larda ve bana mesaj yaziyorsun 40 lira yolladin ve bu gun 300-400 liram gitti diye mesaj yaziyorsun konuya herhangi bir modun bakmasini rica ediyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bana attığın mesajlar duruyor ben sana söylediğimde yo tanımıyorum onlarla arkadas olduğumu nerden biliyosun dedin ?
Ek Olarak: Bana attığın mesajlar duruyor ben sana söylediğimde yo tanımıyorum onlarla arkadas olduğumu nerden biliyosun dedin ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Instagram Web Otomasyon
-
-
Ad Soyad
F** İ**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Bilgi almak için kendisine yazdığımda 10 saatte bir konusuyorduk. İlgisizlikten ölüyor. Ticaret puanı 1 olmasına rağmen önce para diyor ve ref atmak yerine sadece 1 hesap gösteriyor. Botların bio boş ve fotoğrafsız 1 hafta içinde patlayabilecek cinste. Alışveriş yaparken düşünmenizi tavsiye ederim.
1 kişi bu mesajı beğendi.