-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
IT Support
-
-
Ad Soyad
I** G**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Dostlar merhaba
Anadolu Ajansı veya Doğan Haber Ajansı ile çalışarak haber sitemize güncel haberler eklemeyi planlamaktayım. Fakat bazı sorularım var...
1- Ajanstan gelen haber içeriği ve resmin özgünleştirilmesi gerekiyor mu?
2- Google News'te ajans ile çalışmanın avantajları / dezavantajları neler?
3- Site trafiğinde ne kadar etkili olur?
Yorumlarınız ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
IT Manager
-
-
Ad Soyad
I** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Dün İHA ile görüştüm 15 adet web editörleri var ve anlık olarak haber sunuyorlar. Ancak pek tabikide haberin özgünleştirilmesi gerekiyor özgün olarak servis etmiyorlar bu haberlerin içerisinde resim video ve text haberler var günde 1440'a kadar haber paylaşıyolar 50 100 arası ulusal.
Şahsen çalışmayı düşündüm ancak yıllık 6.000TL istiyorlar bu para mühim değil ancak o haberleri ögünleştirmek içinde bi o kadar parayıda editör tutup ona harcamanız gerekli :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
Benim için de gerekli bir konu başlığı. Son bir kaç aydır araştırma yaptım ama bir sonuca ulaşamadım. Ama yıllık 5-10 bin arası para ödememiz gerekiyor bunu öğrenmiştim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Planlama
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ben AA ile görüşmüştüm. Sanırım 3 sene önce aylık 350 TL ödemesi vardı.Bir şey yapmadan sen sadece havuzdan haberi çekiyorsun bu kadar.Tabii ben almadım o ayrı mesele.İlk seferde deneme yapmıştım 1 ayda binler hit yakalamıştım.AA muhabirleri uyarı çekmişlerdi :)
Ek Olarak: Ben AA ile görüşmüştüm. Sanırım 3 sene önce aylık 350 TL ödemesi vardı.Bir şey yapmadan sen sadece havuzdan haberi çekiyorsun bu kadar.Tabii ben almadım o ayrı mesele.İlk seferde deneme yapmıştım.Kopya haber için 1 ayda binlerce hit yakalamıştım.AA muhabirleri uyarı çekmişlerdi :)
https://www.turkmaxi.org Webmaster Forumu
brkrtp
Mobile App Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Mobile App Developer
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Özgünleştirme için bot yazdırın. Ne uğraşıyorsunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
IT Support
-
-
Ad Soyad
I** G**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Açıkçası bende bot kullanma taraftarı değilim.
Ajansla ilgili bir çözüm arayacam sanırım. Bakalım hayırlısı...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem Sorumlusu
-
-
Ad Soyad
R** D**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Bende bu konu ile ilgileniyordum yaklaşık 1 ay kadar önce. Ancak benim bildiğim ajanstan otomatik dahi çekeceğiniz bot ile çekeceğiniz yani, onlar size çekmeniz için link veriyor bot ile. Ve Özgünleştirme yok diye biliyorum. Çünkü özgünleştirdiğiniz zaman ajans ne işe yarayacak ? Sadece haber var diye size bilgi mi verecek. Bu bilgi için de yıllık 5-6 bin çok büyük bir rakam. Yani siz bot ile direk haberi çekiyorsunuz, fotoğraf dahil haber yazısı ile birlikte. Editör tutacaksanız bence ajans ile anlaşmayın, Habere bakın bunu editörünüz baştan yazsın olsun bitsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Muhabir
-
-
Ad Soyad
G** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
arkadaşlar benim farklı bir sorum olacak. ben haber almak değil de haber yayınlatmata nasıl bir yol izlendiğini merak ediyorum.
Örneğin bir adet haberim var, bunu ajanslarda yayınlatmak için illaki senelik üyelik falan mı almam gerekiyor?