-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Merhaba arkadaşlar geçenlerde wp altyapılı bir siteme yeni bir tema yükledim ancak tema ayarlatını panelden kayı etderken sorun çıkartıyor.Tema üreticisi ile görüştüğümde bana
max_input_vars = 5000
suhosin.post.max_vars = 5000
suhosin.request.max_vars = 5000
bu değerlerin değiştirilmesi gerektiğini söyledi.Ancak benim tarafımda oluşturduğum php.ini ve .htaccess dosyslarına bu kodları tanımladığım zaman hata aldım.Hosting ile görüştüğümde sunucunuz son sistem bu ayarları desteklemez isterseniz eski bir sunucuya taşıyalım dedi.Bunun doğruluk payı nedir nasıl yapılır yardımlarınızı bekliyorum.
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
piresat Aradan geçen uzun zamandan sonra sunucu konusunda sorun olduğunu saptadım.Normal standart bir web sitesi için kullandığımız çoğu hosting firmasının bize sağladığı Shared Hosting paketleri üzerinde bahsetmiş olduğum PHP fondksiyon değerlerine erişime ve düzenlemeye izin verilmiyor.Bu konuda bahsedilen ayarları yapılandırmaya izin veren benim bulduğum tek firma GoDady bunun dışında standart Shared Hosting paketi yerine web sitenizi VDS yada VPS üzerinde barındırırsanız bu ayarlara erişiminiz de doğal olarak mümkün kılınıyor.Umarım yardımcı olabilmişimdir.İyi çalışmalar dilerim :)
Fizello - Inspired by Colors