lostyazilim
tr.link

Hosting Satışına Ortaklıkla Başlamak ?

11 Mesajlar 1.660 Okunma
lstbozum
tr.link

TurkCoder TurkCoder Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 54 / E
  • Meslek Yazılım Mühendisliği
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** B**
  • Mesajlar 311
  • Beğeniler 70 / 143
  • Ticaret 4, (%100)
Arkadaşlar yaklaşık 4 senedir kendi sunucularım var ve hosting hizmeti vermekteyim, şu ana kadar nerdeyse sıfır hatayla bu işi yürütmekteyim, genelde hosting satışlarını bulunduğum forumlardan bana dönüş yapanlar, web tasarım isteyenler ve eş dost çevreme yapıyorum.
Ayda en az 5 ve üzeride satışım olmakta (hamd ve şükür olsun), size sormak istediğim şu acaba bir hosting firması kurmalımıyım yoksa aynı düzen devammı etmeliyim, çünkü bir ortaklık teklifi aldım ve ikilemdeyim, bu konuda bana fikir verebilirseniz memnun olurum arkadaşlar..

wmaraci
reklam

YakupTEKiN YakupTEKiN Web Developer Kullanıcı
  • Üyelik 07.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Y** T**
  • Mesajlar 710
  • Beğeniler 190 / 276
  • Ticaret 12, (%100)
Hocam Bence Şuan Durumunuz Ve Herşey Yollundaysa Düzeninizi Bozmanıza Gerek Yok Diyorum.
TurkCoder

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 27.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 54 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** B**
  • Mesajlar 311
  • Beğeniler 70 / 143
  • Ticaret 4, (%100)
teşekkür ederim.

eminemre eminemre WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Çorum
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 28
  • Beğeniler 6 / 8
  • Ticaret 0, (%0)
Facebook taki StartUp grubunda herşeyi kendi yapıp kendisinin olması isteği olduğuyla ilgili bir makale okumuştum. Hem bu düzeni devam ettirip hem de ortaklık teklif eden kişiyle ortak bir proje yapıp denemenizi tavsiye ederim. Oratğınızla işiniz bozulsa bile kendi düzeniniz kalmış olur. Benim düşüncem bu tabi ki bu sizin düşüncenize de bağlı.
TurkCoder

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 27.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 54 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** B**
  • Mesajlar 311
  • Beğeniler 70 / 143
  • Ticaret 4, (%100)
aslında düzenimi bozmak istemiyorum ama ortaklık teklif eden sevdiğim bir dostum, bu sebeple ikilemde kaldım işin gerçeği..

• Üyelik 05.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Çorum
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 28
  • Beğeniler 6 / 8
  • Ticaret 0, (%0)
En sevdiğin dostunsa yapma bir söz vardır duymuşsundur ondan dolayı ikilemde kalmışsındır "Dostunla ye iç ama alışveriş yapma" eğer arkadaşın da bu işi senin kadar biliyorsa yap derim ama bu işi bilmiyorsa şiddetle reddet. Tamam ben bilmediğim işlere başkasıyla ortak oluyorum ama seni tam olarak tanımadığımdan sana şu anlık önerim bu.

• Üyelik 27.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 54 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** B**
  • Mesajlar 311
  • Beğeniler 70 / 143
  • Ticaret 4, (%100)
eminemre işin gerçeği onun pazarlaması iyi, firmalar vs açısından, bendede alt yapı sağlam, o sebeple ikilemde kaldım, ben çok para kazanmak niyetindede değilim, benim için önemli olan sorunsuz kazanç elde etmek, yani beni ve müşterimi üzmeyen hizmet sunabilmek, birazda çekincem şu aslında, aşırı talep karşısında hizmet kalitesinin düşebilme ihtimali..

• Üyelik 05.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Çorum
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 28
  • Beğeniler 6 / 8
  • Ticaret 0, (%0)
TurkCoder pazarlamacıysa şöyle bir senaryo ortaya çıkabilir. O çok kazanmak ister ve talebi arttırmak için forum forum, şirket şirket, site site gezer ve talebi senin kapasitenin üstüne çıkarabilir. Ya da sana iş teklifi almadan önce danışır sen de senin kaldırabileceğin kadarını alır ve daha fazla performans sağlayıp hizmeti arttırabileceğin anlamına gelir. Ya da işi sürekli savsaklamayıp iplemez sende ona güvenip ondan birşeyler beklersin ve ortaya hiçbirşey çıkmaz hem kazanç sürekliliğin olmaz hem de senin önceki tüm düzenini bozmuş olur. Şimdi burda 2 kötü 1 iyi durum var senin hevesini kırmak istemem ama bunları göz önünde bulundurup önce tavsiyemi göz önünde bulundurarak iş yaparaın bakar kötü senaryolardan biri gerçekleşir eski düzenine devaö edersin. İyi geceler.

• Üyelik 27.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 54 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** B**
  • Mesajlar 311
  • Beğeniler 70 / 143
  • Ticaret 4, (%100)
haklı olarak aynı senaryoları bende düşündüm elbette..
ancak sanıyorum ki ortaklık teklifini red etmek en doğrusu olacak..
düzenimin bozulmasından öte hizmet verdiğm insanların maduriyeti problem benim için, bunu 3 kuruş fazla kazanmak uğruna riske atmak istemiyorum..

BurakKoknar BurakKoknar Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Sosyal Medya Danışmanı
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 106
  • Beğeniler 10 / 31
  • Ticaret 14, (%86)
Bir işe başlayacaksanız önceliğiniz önce ki düzeninizin bozulmaması olmalıdır. Bir işe daha çok kazanmak için başlayıp eldekinden olmak gibi bir durum var. Yakın arkadaşınız ise işte çıkan sorunlar iç hayatınıza da yansıyacağı için daha çok yıpratacaktır sizi. Önerim; durumunuz sizi devam ettirebilecek düzeyde ise reddetmeniz yönünde.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al