TurkCoder
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Arkadaşlar yaklaşık 4 senedir kendi sunucularım var ve hosting hizmeti vermekteyim, şu ana kadar nerdeyse sıfır hatayla bu işi yürütmekteyim, genelde hosting satışlarını bulunduğum forumlardan bana dönüş yapanlar, web tasarım isteyenler ve eş dost çevreme yapıyorum.
Ayda en az 5 ve üzeride satışım olmakta (hamd ve şükür olsun), size sormak istediğim şu acaba bir hosting firması kurmalımıyım yoksa aynı düzen devammı etmeliyim, çünkü bir ortaklık teklifi aldım ve ikilemdeyim, bu konuda bana fikir verebilirseniz memnun olurum arkadaşlar..
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Hocam Bence Şuan Durumunuz Ve Herşey Yollundaysa Düzeninizi Bozmanıza Gerek Yok Diyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Facebook taki StartUp grubunda herşeyi kendi yapıp kendisinin olması isteği olduğuyla ilgili bir makale okumuştum. Hem bu düzeni devam ettirip hem de ortaklık teklif eden kişiyle ortak bir proje yapıp denemenizi tavsiye ederim. Oratğınızla işiniz bozulsa bile kendi düzeniniz kalmış olur. Benim düşüncem bu tabi ki bu sizin düşüncenize de bağlı.
1 kişi bu mesajı beğendi.
TurkCoder
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
aslında düzenimi bozmak istemiyorum ama ortaklık teklif eden sevdiğim bir dostum, bu sebeple ikilemde kaldım işin gerçeği..
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
En sevdiğin dostunsa yapma bir söz vardır duymuşsundur ondan dolayı ikilemde kalmışsındır "Dostunla ye iç ama alışveriş yapma" eğer arkadaşın da bu işi senin kadar biliyorsa yap derim ama bu işi bilmiyorsa şiddetle reddet. Tamam ben bilmediğim işlere başkasıyla ortak oluyorum ama seni tam olarak tanımadığımdan sana şu anlık önerim bu.
TurkCoder
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
haklı olarak aynı senaryoları bende düşündüm elbette..
ancak sanıyorum ki ortaklık teklifini red etmek en doğrusu olacak..
düzenimin bozulmasından öte hizmet verdiğm insanların maduriyeti problem benim için, bunu 3 kuruş fazla kazanmak uğruna riske atmak istemiyorum..
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Danışmanı
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%86)
Bir işe başlayacaksanız önceliğiniz önce ki düzeninizin bozulmaması olmalıdır. Bir işe daha çok kazanmak için başlayıp eldekinden olmak gibi bir durum var. Yakın arkadaşınız ise işte çıkan sorunlar iç hayatınıza da yansıyacağı için daha çok yıpratacaktır sizi. Önerim; durumunuz sizi devam ettirebilecek düzeyde ise reddetmeniz yönünde.