-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
front end
-
-
Ad Soyad
U** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selam arkadaşlar,
facebook beğeni paketleri satanlar bu işi nasıl yapıyor? Gerçek üyelerse eğer izni olmadan saniyeler içinde 1k beğeni getiriyorlar. Üyelerin izni var mı yok mu belirsiz. Yani üyeler gerçekse ve izinleri yoksa bir kul hakkı durumu var gibi geldi. Yorumlarınızı rica ediyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
cevirmen
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben bu isi hic anlamadim, bulasmadim da. Sonu hüsran olan isler bunlar. Bilenler, anlayanlar cevaplayacaktir hocam ben de takipteyim.
Her türlü İngilizce icerik icin pm ile ulasabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
front end
-
-
Ad Soyad
U** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bana da şüpheli geldi de..
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Çok basit,beğeni sitesi kullanan kişiler token alırken bu durumlara izin veriyor yoksa token alamaz.
Token sisteme girdiği an site sahibi istediğini yapabilir.Beğendirir yorum attırır takip ettirir.
Two
Çapa Medya
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım, Adwords, Editörlük
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kısaca bu tarz sistemlerde havuz mantığı mevcut. Siz bir durumu siteye girip beğendirirseniz havuza dahil olursunuz ve başkası beğendirdiğinde sizde ona beğeni olarak gidersiniz. Bu işlem Facebook -> Hesap Ayarları -> Uygulamalar kısmından o sitenin Api'sini kaldırana kadar devam eder.
1 kişi bu mesajı beğendi.
http://bit.ly/capamedya - Elektriği, Suyu Kesilmeyen Makale - Editör Hizmetlerimize Göz Atın..
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
front end
-
-
Ad Soyad
U** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
herkesin onayı ve menfaati var yani?
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci & WebMaster
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Kul hakkının olduğu bi durum olduğunu düşünmüyorum. Aynı işin Twitter ağında yapıyorum, sonuçta kullanım şartları mevcut.
Sistem işe şöyle; Facebook kullanıcısı size Facebook beğenisini vs. arttırmak için geliyor, işini görüyor ve gidiyor. Bu kullanıcılar bir havuzda birikiyor ve siz o hesaplardan Durum,Mesaj,Beğeni gibi şeyleri yaptırabiliyorsunuz. Bu sayede para kazanmış oluyor sistem sahibi, zorla bir durum yok yani isteyen uygulamalar sekmesinden kaldırarak sistem sahibinin tüm izinlerini kaldırabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Anlatayım kısaca doğrusunu.
İllegal yöntemlerle insanların şifreleri elde edilir, bunların hepsi bir scripte bağlanır.
Örneğin siz hizmet almak istiyorsunuz; Sizin sayfa adresiniz scripte girilir. Script arka planda tüm hesaplara giriş yapıp sayfanızı beğenir.
Durum bundan ibaret, ciddi yaptırımları var. Ama bizim ülkemizdeki bilinçsiz tüketim kitlesi bu olayı "Sosyal Medya Danışmanlık Hizmeti"(!) olarak tanımlıyor :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
front end
-
-
Ad Soyad
U** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ama face de hesap ayarlarında uygulamalardan izin verilip girilen bir havuzmuş bu.