Two
Çapa Medya
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım, Adwords, Editörlük
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Selamlar arkadaşlar.
Yazılım işleriyle uğraşıyorum son günlerde siber güvenliğe merak saldım. Tabi " heçkırlık " değil genel olarak güvenlik üzerine :) Araştırmalarıma göre bu işler genel olarak Kali-Linux ile ilerlemekteymiş. Sorularım sırasıyla şunlar ;
1) Kali Linux 'u bilgisayarıma kursam herhangi bir sorun olur mu ? ( Kasma, çökme vb )
2) Kendi modemim üzerine olacağı için yasal bir problem çıkarır mı denemelerimde ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
http://bit.ly/capamedya - Elektriği, Suyu Kesilmeyen Makale - Editör Hizmetlerimize Göz Atın..
WMKOD
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
1- Oldukça hafif bir işletim sistemidir neredeyse her bilgisayara kurulabilir.
2- Yasal olmayan bir şey yapmadığınız da sorun oluşmaz zaten güvenlik için kullanacaksınız :)
dnaz
Back to Front End
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
1- hayır olmaz neden olsun ? Siz nasıl bir sorun olacağını düşündünüz ?
2- İllegal bir iş yapmadıktan sonra birşey olmaz. Eğer illegal bir iş yaparsan zaten hang modemden bağlanırsan bağlan yaptığın işe göre yakalanma riskin artar. 100% korunma olmaz hiçbir zaman. Sadece senden daha zeki birinin senin peşine düşmesine kadar saklanabilirsin, ama senden daha bilgili, zeki birisi seni yakalamak isterse istediğin yerden bağlan seni bulur. Legal helal işler yapmak akıllı insanların seçimidir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
İnternet Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
Z** A**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Two bu işi öğrenirsen bizim güvenlik sorunlarını artık çözersin, benim takıldığım çok yer var, Fakat Kali Linux daha çok "Hack" ve "İllegal" yollarda kullanır ve bu yollarda en iyi çalışan işletim sistemidir. Ayrıca çok çok hafiftir. Bazı durumlarda Örn, "Decode" gibi durumlarda yüksek işlemci ister ve kesin sonuç olarak çıkarır gibi gibi. Yasal olarak kullanabilirsiniz problem yok. Kali Linux kurunca eve MIT gelmiyor yani o internette yazanlar tamamen hayal ürünü :)
NETTA WEB SOLUTIONS LTD
Company Number 15911828
+447400493366
Two
Çapa Medya
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım, Adwords, Editörlük
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
dnaz hocam hack işleri değil de mesela kendi sitemdeki temada veya sistemde açık aramak, sistemlerde açık tespit etmek amaçlı kullanmayı düşünüyorum.
Bilgisayar da sorun olur mu dediğim de yani ne bileyim çok büyük yer kaplar dosyalar silinir, bilgisayar da kasma sorunu olur tarzı.
http://bit.ly/capamedya - Elektriği, Suyu Kesilmeyen Makale - Editör Hizmetlerimize Göz Atın..
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ilk defa kuracaksan başka sürüm dene.
1)her bilgisayara kurulsa bile verim alınmayabilir.hafif bir sistem değildir.
2)sana bağlı