Merhaba Arkadaşlar İyi veya Kötü Fikrini Söyleyenlere Teşekkür Ederim Hepinizin Fikrine Saygım Sonsuz Hepinizin Fikrine Burada Cevap Veriyorum…
“sehidinvar.com” Düşündüm Ancak Hitap Şekli Şehit Sizin Der Gibi Oluyor Onun İçin Pek Aklıma Yatmadı Değerli Fikrin İçin Teşekkür Ederim….
TazZ adlı üyeden alıntı
Alışmayacağız!
Her ne kadar böyle desek de şehit haberleri gelmeye devam ediyor. Ve
Nazlı Çelik'in dediği noktaya geliyoruz. Ahmetler Mehmetler denmiyor, 3 şehit 5 şehit deniyor. Şehit isimlerini internet üzerinden de ölümsüzleştirmek adına atılacak güzel bir adım olabilir bu.
Ve aynı zamanda Şehit sayfalarının altına da destek butonu koyarak şehit ailesine destekte bulunmak isteyenlere hemen orada bunu yapmaları için bir yol gösterebilirsin.
Belki sosyal medya adreslerinden yaptıkları gönderileri de embed edebilirsin.
Her ne yaparsan iyi niyetle yapacaksın biliyorum ancak, muhtemelen yanlış anlaşılmalar ve tepki gösterenler de olacaktır unutma.
Kardeşim “Naz Çelik’in” dediği Yer Geldik Cidden ve Artık Ne Yürek Dayanıyor Nede Gözler… Şehit Sayfalarının Altına Destek Butonu İyi Fikir Ancak Bazı Kişiler Alt Niyetli Düşünürler Olacaktır Kesin… Sosyal Medya Paylaşımları Olabilir Bunuda Not Aldım.. Tepki Görmeye Başladık Ama Herşeyin Hayırlısı Diyoruz Değerli Fikrin İçin Teşekkür Ederim….
AhmetCakmak34 adlı üyeden alıntı
Bence site şöyle olabilir; Anasayfada güzel bir karşılama ve şehitlerimizin adları dünyaya göz yumduğu tarih olarak kronolojik şekilde sıralanabilir 3-4 sütun şeklinde. Hepsinin fotoğrafları olur isimlerinin üstünde ve isme tıklandığı zaman şehidin özgeçmişi vs. olabilir. Daha sonrasında bu sosyal sorumluluk projesi olarak destek alınabilir yaymak adına. Gerçekten iyi niyet besledikten sonra yaymasıda kolay olacaktır.
Düşüncemizde O Maddi Destek Kesinlikle Düşünmuyoruz Şuan Madevi Desteğe Açığız Şehit Yakınına Destek Olmak İsteyenlere Yardımcı Oluruz Değerli Fikrin İçin Teşekkür Ederim…
Hiç Kimsenin Acısı Tazelemek Değil Amacımız Bu Vatan İçin Kimler Şehit Oluyor Onu TÜRKİYE’me Tanıtmak Amacım Değerli Fikrin İçin Teşekkür Ederim…
SunTeknoSistem adlı üyeden alıntı
Kesinlikle itiraz ediyorum şehit yakınlarınin canını acitcak veya anımsatacak şeyler bunlar . Adsense alırsanız prim e girer . Kâr amacı gütmeyen bir site olsada çok yanlış düşünce .
Düşüncemiz Yanlış Olabilir Ama Şehitler Bizim Şehitlerimiz Yukardada Belirttiğim Gibi Kesinlikle ve Kesinlikle Kar Amaçlı İş Yapmayacağız Değerli Fikrin İçin Teşekkür Ederim….
FMH adlı üyeden alıntı
Bu günlerde isimlerini bile duymadan sayı ile ifade edilen şehitlerimizin bu vatan için hangi şartlarda nasıl fedakarlıklar içerisine girildiğini yansıtacak ve bu işi kâr amacı gütmeden hassas bir şekilde devam ettirecek bir ekip kurulabilirse çok güzel olur.
Bugünlerde Bizim İçin 20 Yaşında Canını Feda Eden Mehmetleri,Ahmetleri Tanıtmak ve Fedakarları Göstermek Amaçımız Ve Kesinlikle Kar Amaçlı Değil ve Değerli Fikrin İçin Teşekkür Ederim….
Adsense Kesinlikle Kullanmayı Düşünmüyorum Değerli Fikrin İçin Teşekkür Ederim…
btu29 adlı üyeden alıntı
Çok güzel bir düşünce her türlü yardımcı olmak isterim.
Ayrıca adsense konusunda da bence adsense yerleştirip gelirini Mehmetçik Vakfına aktarabilirsin aslında.
Yardımın İçin Teşekker Ederim İhtaç Olursa Yazarım Kardeşim Adsense Almak İstemiyorum Ancak Mehmetçik Vakfi İçin Dediniz Düşünecem…
sacmaliyoruz adlı üyeden alıntı
ezbere iş yapıp siteyi hackletip eline yüzüne bulaştırmada / Bu işlerde yasal olarak bile başın ağrır iyi hareket et düşün herşeyi
İnşallah Detaylı Bir Proje Yapacagım Birkaç Yere Mail Gönderdim Yasal İşlemler İçin Değerli Fikrin İçin Teşekkür Ederim….
gorkemaslan adlı üyeden alıntı
Yanlış düşünce, insanlara acılarını hatırlatmaktan başka bir işe yaramaz. Terör örgütlerinin amacına yönelik bir site açmak istiyorsan aç. Onların da hedefi can yakmak insanların huzurunu kaçırmak, buna hizmet etme.
Hiç Kimsenin Acısı Tazelemek Değil Amacımız Bu Vatan İçin Kimler Şehit Oluyor Onu TÜRKİYE’me Tanıtmak Amacım Kesinlikle Terör Örgütünün Amacına Yönelik Kesinlikle Değil Öyle Olsa TSK Koymazdı Değerli Fikrin İçin Teşekkür Ederim…
Resimler Mevcutta Özgeçmişleri Bulunmuyor Kardeşim ya Değerli Fikrin İçin Teşekkür Ederim…
Ek Olarak:
Imbrossa adlı üyeden alıntı
Konu sahibi arkadaşımız üzerine alınmasın kendisiyle ilgili bir durum değil kesinlikle ama;
Düştüğümüz hale bakar mısınız şehitler için proje yapıyoruz çok güzel, daha öncekilere yetişemeden yenileri geliyor.
Nizami olarak savaşta değiliz, gayri nizami harpteyiz anlıyorum ama 40 bin üzerinde şehit nedir Allah aşkına delireceğim bir gün.
Üzerime Alınmadım Ancak Bu Proje Şimdikiler İçin Değil Geçmişide Kapsayacak Değerli Fikrin İçin Teşekkür Ederim….