lostyazilim
tr.link

sehidimvar.com Aldım Fikir

40 Mesajlar 5.513 Okunma
acebozum
tr.link

70826 70826 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 06.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1057
  • Beğeniler 228 / 482
  • Ticaret 17, (%100)
Yanlış düşünce, insanlara acılarını hatırlatmaktan başka bir işe yaramaz. Terör örgütlerinin amacına yönelik bir site açmak istiyorsan aç. Onların da hedefi can yakmak insanların huzurunu kaçırmak, buna hizmet etme.

googleasistan
webimgo

inan02 inan02 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** İ**
  • Mesajlar 747
  • Beğeniler 64 / 258
  • Ticaret 11, (%100)
Emniyet Genel Müdürlüğü ve TSK Sitesinde şehitlerimizin resimleri mevcuttur.

Imbrossa Imbrossa WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 40 / K
  • Meslek Content Management
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 344
  • Beğeniler 259 / 93
  • Ticaret 7, (%100)
Konu sahibi arkadaşımız üzerine alınmasın kendisiyle ilgili bir durum değil kesinlikle ama;

Düştüğümüz hale bakar mısınız şehitler için proje yapıyoruz çok güzel, daha öncekilere yetişemeden yenileri geliyor.

Nizami olarak savaşta değiliz, gayri nizami harpteyiz anlıyorum ama 40 bin üzerinde şehit nedir Allah aşkına delireceğim bir gün.

sezer91 sezer91 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek ögrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 309
  • Beğeniler 37 / 17
  • Ticaret 12, (%100)
Merhaba Arkadaşlar İyi veya Kötü Fikrini Söyleyenlere Teşekkür Ederim Hepinizin Fikrine Saygım Sonsuz Hepinizin Fikrine Burada Cevap Veriyorum…

alemburda adlı üyeden alıntı

bence www.sehidinvar.com daha alınası memleket isimlerini belirtip çok güzel işler ortaya çıkabilir. Ancak çok dikkatli olmak gerekiyor hassas bir konu

“sehidinvar.com” Düşündüm Ancak Hitap Şekli Şehit Sizin Der Gibi Oluyor Onun İçin Pek Aklıma Yatmadı Değerli Fikrin İçin Teşekkür Ederim….

TazZ adlı üyeden alıntı

Alışmayacağız!

Her ne kadar böyle desek de şehit haberleri gelmeye devam ediyor. Ve Nazlı Çelik'in dediği noktaya geliyoruz. Ahmetler Mehmetler denmiyor, 3 şehit 5 şehit deniyor. Şehit isimlerini internet üzerinden de ölümsüzleştirmek adına atılacak güzel bir adım olabilir bu.

Ve aynı zamanda Şehit sayfalarının altına da destek butonu koyarak şehit ailesine destekte bulunmak isteyenlere hemen orada bunu yapmaları için bir yol gösterebilirsin.

Belki sosyal medya adreslerinden yaptıkları gönderileri de embed edebilirsin.

Her ne yaparsan iyi niyetle yapacaksın biliyorum ancak, muhtemelen yanlış anlaşılmalar ve tepki gösterenler de olacaktır unutma.

Kardeşim “Naz Çelik’in” dediği Yer Geldik Cidden ve Artık Ne Yürek Dayanıyor Nede Gözler… Şehit Sayfalarının Altına Destek Butonu İyi Fikir Ancak Bazı Kişiler Alt Niyetli Düşünürler Olacaktır Kesin… Sosyal Medya Paylaşımları Olabilir Bunuda Not Aldım.. Tepki Görmeye Başladık Ama Herşeyin Hayırlısı Diyoruz Değerli Fikrin İçin Teşekkür Ederim….

AhmetCakmak34 adlı üyeden alıntı

Bence site şöyle olabilir; Anasayfada güzel bir karşılama ve şehitlerimizin adları dünyaya göz yumduğu tarih olarak kronolojik şekilde sıralanabilir 3-4 sütun şeklinde. Hepsinin fotoğrafları olur isimlerinin üstünde ve isme tıklandığı zaman şehidin özgeçmişi vs. olabilir. Daha sonrasında bu sosyal sorumluluk projesi olarak destek alınabilir yaymak adına. Gerçekten iyi niyet besledikten sonra yaymasıda kolay olacaktır.

Düşüncemizde O Maddi Destek Kesinlikle Düşünmuyoruz Şuan Madevi Desteğe Açığız  Şehit Yakınına Destek Olmak İsteyenlere Yardımcı Oluruz Değerli Fikrin İçin Teşekkür Ederim…

ArsYazar1 adlı üyeden alıntı

Hocam acısı olan ailelerin acısını tazelemeseniz.

Hiç Kimsenin Acısı Tazelemek Değil Amacımız Bu Vatan İçin Kimler Şehit Oluyor Onu TÜRKİYE’me Tanıtmak Amacım Değerli Fikrin İçin Teşekkür Ederim…

SunTeknoSistem adlı üyeden alıntı

Kesinlikle itiraz ediyorum şehit yakınlarınin canını acitcak veya anımsatacak şeyler bunlar . Adsense alırsanız prim e girer . Kâr amacı gütmeyen bir site olsada çok yanlış düşünce .

Düşüncemiz Yanlış Olabilir Ama Şehitler Bizim Şehitlerimiz Yukardada Belirttiğim Gibi Kesinlikle ve Kesinlikle Kar Amaçlı İş Yapmayacağız Değerli Fikrin İçin Teşekkür Ederim….

FMH adlı üyeden alıntı

Bu günlerde isimlerini bile duymadan sayı ile ifade edilen şehitlerimizin bu vatan için hangi şartlarda nasıl fedakarlıklar içerisine girildiğini yansıtacak ve bu işi kâr amacı gütmeden hassas bir şekilde devam ettirecek bir ekip kurulabilirse çok güzel olur.

Bugünlerde Bizim İçin 20 Yaşında Canını Feda Eden Mehmetleri,Ahmetleri Tanıtmak ve Fedakarları Göstermek Amaçımız Ve Kesinlikle Kar Amaçlı Değil ve Değerli Fikrin İçin Teşekkür Ederim….

İsa adlı üyeden alıntı

Adsense yerleşimi için fikir de ister misin?

Adsense Kesinlikle Kullanmayı Düşünmüyorum Değerli Fikrin İçin Teşekkür Ederim…

btu29 adlı üyeden alıntı

Çok güzel bir düşünce her türlü yardımcı olmak isterim.

Ayrıca adsense konusunda da bence adsense yerleştirip gelirini Mehmetçik Vakfına aktarabilirsin aslında.

Yardımın İçin Teşekker Ederim İhtaç Olursa Yazarım Kardeşim Adsense Almak İstemiyorum Ancak Mehmetçik Vakfi İçin Dediniz Düşünecem…

sacmaliyoruz adlı üyeden alıntı

ezbere iş yapıp siteyi hackletip eline yüzüne bulaştırmada / Bu işlerde yasal olarak bile başın ağrır iyi hareket et düşün herşeyi

İnşallah Detaylı Bir Proje Yapacagım Birkaç Yere Mail Gönderdim Yasal İşlemler İçin Değerli Fikrin İçin Teşekkür Ederim….

gorkemaslan adlı üyeden alıntı

Yanlış düşünce, insanlara acılarını hatırlatmaktan başka bir işe yaramaz. Terör örgütlerinin amacına yönelik bir site açmak istiyorsan aç. Onların da hedefi can yakmak insanların huzurunu kaçırmak, buna hizmet etme.

Hiç Kimsenin Acısı Tazelemek Değil Amacımız Bu Vatan İçin Kimler Şehit Oluyor Onu TÜRKİYE’me Tanıtmak Amacım Kesinlikle Terör Örgütünün Amacına Yönelik Kesinlikle Değil Öyle Olsa TSK Koymazdı Değerli Fikrin İçin Teşekkür Ederim…

inan02 adlı üyeden alıntı

Emniyet Genel Müdürlüğü ve TSK Sitesinde şehitlerimizin resimleri mevcuttur.

Resimler Mevcutta Özgeçmişleri Bulunmuyor Kardeşim ya Değerli Fikrin İçin Teşekkür Ederim…

Ek Olarak:

Imbrossa adlı üyeden alıntı

Konu sahibi arkadaşımız üzerine alınmasın kendisiyle ilgili bir durum değil kesinlikle ama;

Düştüğümüz hale bakar mısınız şehitler için proje yapıyoruz çok güzel, daha öncekilere yetişemeden yenileri geliyor.

Nizami olarak savaşta değiliz, gayri nizami harpteyiz anlıyorum ama 40 bin üzerinde şehit nedir Allah aşkına delireceğim bir gün.

Üzerime Alınmadım Ancak Bu Proje Şimdikiler İçin Değil Geçmişide Kapsayacak Değerli Fikrin İçin Teşekkür Ederim….
ArsYazar1

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

dnaz dnaz Back to Front End Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Software
  • Konum Adana
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 704
  • Beğeniler 101 / 147
  • Ticaret 34, (%100)
Sanırım bu domainden adsense dahil maddi bir çıkar beklemeyecesinjz. Sonuçta bir şehitlerimiz kaldı üzerlerinden para kazanilmayan
kdrclp

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 20.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek ögrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 309
  • Beğeniler 37 / 17
  • Ticaret 12, (%100)
Yukardaki Yorumlardada Belirttiğim Gibi Kesinlikle Adsense Reklam vs Düşünmüyorum

Ek Olarak:

dnaz adlı üyeden alıntı

Sanırım bu domainden adsense dahil maddi bir çıkar beklemeyecesinjz. Sonuçta bir şehitlerimiz kaldı üzerlerinden para kazanilmayan
dnaz

kişi bu mesajı beğendi.

ProThemes ProThemes WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Grafik Tasarımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 930
  • Beğeniler 74 / 317
  • Ticaret 76, (%100)
İyi düşünce ve proje bile değil şehit acıları hatırlatmayın acılar tekrar büyütmeyin gerek yok böyle birşeye... ve şehit haberleri gelmeyecek bu proje tutmaz geçin yani şehit olmayacak şehitlerin üstünden para kazanılamaz ( yanlış anlamayın burada genel konuşuyorum )

Acılar büyük o yüzden gerek yok hatırlatmaya gerek yok acı yeniden doğmasına gerek yok..

Herkes yanlış anlayabilir ters cevap verebilir burada genel konuşuyorum kişisel görüşümdür paylaşmak istedim..

www.osmanlidavetiyeci.com

• Üyelik 20.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek ögrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 309
  • Beğeniler 37 / 17
  • Ticaret 12, (%100)
Her kesin Düşüncesine Saygım Sonsuzdue İnşallah Şehit Haberleri Gelmezde Bu Proje Tutmaz İnşallah

Yukardada Belirttiğim Gibi Kar Amaç Gütmüyoruz Hiç Niyetimizde Yok Çok Şükür...

Ek Olarak:

ProThemes adlı üyeden alıntı

İyi düşünce ve proje bile değil şehit acıları hatırlatmayın acılar tekrar büyütmeyin gerek yok böyle birşeye... ve şehit haberleri gelmeyecek bu proje tutmaz geçin yani şehit olmayacak şehitlerin üstünden para kazanılamaz ( yanlış anlamayın burada genel konuşuyorum )

Acılar büyük o yüzden gerek yok hatırlatmaya gerek yok acı yeniden doğmasına gerek yok..

Herkes yanlış anlayabilir ters cevap verebilir burada genel konuşuyorum kişisel görüşümdür paylaşmak istedim..

Optimus Optimus Optimus Kullanıcı
  • Üyelik 26.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Bilişim / İnternet
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 380
  • Beğeniler 55 / 103
  • Ticaret 13, (%100)
Tsk ve emniyet sehitlerimizin kaydini tutuliyor diye biliyorum ayrica birileri 2 gun sonra hack edip sacma sapan seyler yazip insanlarin yarasini esebilir kotuye kullanim sonucu manevi bir cok zarar getirebilir diye dusunuyorum. Bence hic baslamayin hocam zaten millet olarak kan agliyoruz bide serefsizlere alet olmayalim.
Okeskin sezer91

kişi bu mesajı beğendi.

ihsanKESKiN ihsanKESKiN #Wordpress Kullanıcı
  • Üyelik 14.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek IT Manager
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad I** K**
  • Mesajlar 550
  • Beğeniler 141 / 196
  • Ticaret 15, (%100)
Onları anmak onları unutmamak, unutturmamak için güzel bir adım. Ne acı bi durumdur ki terör bitmedi bitmiyor.
kdrclp

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al