AhmetCakmak34 Hocam bakın yalan yok az çok herkes burda ne görüşte olduğumu biliyor. Fakat oynanan oyunlar o Kahpe Yahudi tohumlarının ne yapmaya çalıştıklarını çok iyi biliyorum. Gece 3 saatimi araştırmalara ayırıyorum. Her kaynağa girip bakıyorum emin olun. 1 ülkeyi bölmenin en kolay yolu 2'lik çıkarılması ve mesheplerden ırklardan vurmaktır. Türk- Kürt Alevi-Sunni gibi örnek verebilirim sizlere.
Halkımızda şu sorun var 1 haber duyuldumu hemen kanıyorlar araştırmıyorlar neden olduğunu sorgulamıyorlar. Allah beyin vermiş neden oldu neden yaptılar diye sorgulayın. Bakış açısı dediğimiz kavram çok görecelidir. Her insanda çeşitli şekilde farklılık gösteriyor fakat genel duruma bakarsak ülke olarak bakış açımız geniş değil. Ben bunları söylerken utanıyorum :( Neden benim ülkem dünyanın ekonomi gözdesi olmuyor yada teknoloji markası olmuyor. Hep engelleniyoruz ? Ve en kötüsü hocam 1 olay oldugu zaman kimse sorumluluk almıyor. Yönetimde sıkıntılarımız var şu zamana kadar açın her kaynağa bakın her olayı başkalarına atıyorlar bu bu şekilde yürümez.
Bakın yakın bir zamandan örnek vereyim size , Beşiktaşta patlama oldu. 45dk sonra açıklama şu Başkanlık sistemi gelmez ise bunlar devam edecektir. Ben böyle bir şey görmedim hocam artık ciğerim parçalanıyor içim yanıyor. Böyle bir şeyin denilmesi sizce yanlış değilmi ? Allahın adını verdim elinizi vicdanınıza koyun.
Ondan sonra ne oldu ? Ertesi gün halep mevzusu çıktı neymiş efendim Şii milisler saldırıyormuş. Ulan ebe Allahsız 3 senedir öldürüyorlar suruyeli müslümanları neden patlamadan sonra gündemi değiştiriyorsun. He ayrıca orada Şii milisler halep'i işid den korumaya çalışıyor videolarda mevcut. Halepten çıkan dumanların bir motordan yayıldığı gibi videolarda mevcut. İşin özü şu patlama oluyor ertesi gün gündem 1 anda değiştiriliyor bu sefere Şii - sunni ayrımı olmaya başlıyor. Buna bağlı olarak Alevi - Sunni ayrımı oluyor ülkemizde de. Adanada alevi köylerini jandarma uyarıyor işid saldırabilir diye. Kardeş neden uyarıyorsunda önlem almıyorsun ? Onlarda bu ülkenin vatandaşı değil mi ?
Bu oyunu oynuyanlar gerçekten profesyonelce davranıyorlar. Ben biliyorumki MİT amerikanın elinde amerika israil ile kan kardeş. Ben biliyorum ki yahudi kahpeleri bizi rahat bırakmayacak.
Ülkede ne adam gibi muhalefet ne adam gibi yöneten var. Bunlar benim görüşlerim hocam. Halepte okadar can öldü 3 senedir 1 günde gündem değişiyor millet hurra halepte insan ölüyor. Bunların hepsi oyun.
VE SON KEZ DİYORUM Kİ ÜLKEMİZE GELECEK OLAN SÖZDE SURİYELİ FAKAT İŞİD'LİLER EL NUSRACILAR BU ÜLKEYİ BÖLMEYE PARAMPARÇA ETMEYE BOMBA PATLATMAYA GELİYOR UYANIN...
Düşüncelerim bunlar hocam RABBİM VATANIMIZI MİLLETİMİZİ KORUSUN .