Golsime
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Takılıyo
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
26, (%96)
Meraba arkadaşlar, web alanından adult sektöründen aylık belli bir miktar kazancım var fakat sizinde bildiğiniz gibi ülkemizde adult sektörle uğraşıyorsanız bir yandan devlet diğer yandan rakipleriniz sürekli olarak ayağınızı kaydırmanın derdinde ve bu yüzden ömürlük kazanç garantisi yok.
Ben bu alandan kazandığım paranın aylık yaklaşık 2000 tl sini ilerde yükselip bana ömürlük yatırım olacak ve iyi paralar kazandıracak bir alanda ilerlemek için ayıracağım fakat daha önce hiç adult ve apk indirme dışındaki bir alana girmediğim için hiçbir konuda tahmin yürütemiyorum. Siteden kazanç olarak şunu bekliyorum; olabilecek en kısa sürede en azından kendi masrafını çıkarabilmeli ve uzun vadede ise iyi paralar kazandırabilmeli (iyi para dediğimde 3 bin tl falan, yanlış anlaşılmasın)
Sadece forumda gördüğüm kadarıyla kadın sitelerinde iyi para var deniyor bende bir kadın sitesi açıp sürekli olarak makale satın alıp içerik işini o şekilde halletmeyi düşünüyorum (gerek ilgi alanlarım gerek zamanımın kısıtlı olması nedeniyle kendim yazamam) ama dediğim gibi hiç tecrübem olmadığı için çekiniyorum...
Sizce ne yapmalıyım bütün tavsiyelere açığım :)
Edit: Bu arada lütfen satıcılar mesaj atıp size şöyle yardımcı olayım falan demeyin, gerek yok.
Bu arada indirme sitesi fikri nasıl sizce? Yada film sitesi?
Uyarı ! Konu başlığı ve konu içerisinde yazdığı üzere sizden sadece 2000 tl ile ne yapabileceğim hakkında bilgi bekliyorum, eğer işin dini boyutu umrumda olsaydı bir Webmaster Forumu olan wmaracinda konu açmaz şeyhe hacıya hocaya çember sakallıya giderdim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sosyal medya özelliği taşıyabilecek bir alan düşünmenizi öneririm ( Kızlar Soruyor benzeri ancak farklı veya Niche bir alan )
1 kişi bu mesajı beğendi.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Kadın ve sağlık siteleri çok kazandırıyor ama rekabet de olağanüstü yüksek. Farklılık yaratacak bir şeyler bulman lazım.
Ne ekersen onu biçersin
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / K
-
Meslek
Content Management
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Bence turizm veya sağlık sektörü sizin için uzun vadeli kazanç getirebilir. Biraz araştırmanızı öneririm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam çıkmanızı hiç tavsiye etmem yabancı sitelere odaklanın kendi sektörünüzde ömürlük olur zaten sadece tr lokasyonlu yayın yapmayın :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu çılgın tavuklar tarzı site kur bence
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
kadınlarla ilgili biryer açabilirsin yazacaktım bende, evet bu işte para var fakat kadınları ilgilendiren her konuyu ele almalısın
yemeğinden sağlığına kadar
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
gazeteci, yazar
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
valla hocam kadınlarla ilgili birşeyin tutulaması için ciddi bütce, emek, sosyal medya lazım ve düzenli özgün ilgi çekici içerik girilmeli ne heveslerle açılan sitelerin 1 sene sonra domaini bile yenilemediğini biliyorum
3 kişi bu mesajı beğendi.