-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
web programlama
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
merhaba arkadaslar
SSD'ye 2 sistem kurmak istiorum linux ve windows ama diski bölümlemek ssdye zarar veriomus.
Şimdi ben tek diske 2 sistem kurabilirmiyim keşke klasör şeklinde win linux gibi olsa :)
Yoksa 2 ye bölmek gereklimi?
MultiAnaliz.com
eYuKa
Hodri Meydan
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Fotoğrafçı
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
64, (%100)
2 ye bölmeden kurulmaz diye biliyorum . VMware kullanarak sanallaştırıp yapabilirsin anca hocam.
1 kişi bu mesajı beğendi.
REDSOSYAL.COM - Türkiyenin EN UCUZ SMM PANELİ
Mertkas
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgisayar Sektörü
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam neden ssdye işletim sistemi kurmayı planlıyorsunuz, bana sorarsanız zararlı, SSD'ye Oyun Program gibi şeyleri atın hızlı çalıştırsın diye adamlar yapmış :D Siz şimdi işletim sistemini atarsanız Bilgisayarınızda yer kalmaz ve çökebilir bunları unutmayın.
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
Sadece meraktan soruyorum acaba kim kuyuya taş atarak SSD'ye Dual Boot yapmak zarar verir diye bir argüman attı nedeni neymiş :D SSD'ye bal gibi de Dual Boot yapılır ve diske hiçbir zararı olmaz. Bunlar bir takım uydurma laflardır efendim.
SSD'ye çift işletim sistemi kurulumunun önerilmeme nedeni alan sıkıntısından dolayı meydana gelebilecek dezavantajlardır. Win 10 tek başına 50 GB alan tutuyor, 128 GB bir SSD'de haliyle bu durumda Dual Boot kullanmak size sıkıntılar yaşatabilir ama bunun diske bir zararı yoktur.
SSD'ye iki işletim sistemi yüklemek zararlıdır demek; Şahin'e 4 kişi bile binebilirsiniz ama BMW'ye 2 kişi binerseniz olmaz, arabaya zarar verirsiniz demek gibi bir şey.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
web programlama
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
bende bilmiorum google'ın yalancısıyım gördügüm 3 yazıdan 2si zarar verior ömrünü azaltıor gibi yazılardı. Eski modeller belki kalitesiz oldugundan olabildigince temiz kullanmaya calısıorlar sanırım
MultiAnaliz.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** V**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
linux kurup içerisinden ek bir windows sistemde kurabilirsin sorun olacağını sanmam linux sistemler hafif doğru bölümlemen gerek sadece ama ssdin fazla büyük değil neden 2 sistem kurma ihtiyacı duydun onu anlamadım
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Ek olarak dual boot yaptığınız zaman fastboot yapısında bir nevi iptal etmiş oluyorsunuz.