lostyazilim
tr.link

GÜnlük Hit Sayısı Sabitlendi

8 Mesajlar 1.014 Okunma
acebozum
tr.link

dnaz dnaz Back to Front End Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Software
  • Konum Adana
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 704
  • Beğeniler 101 / 147
  • Ticaret 34, (%100)
Merhaba arkadaşlar,

3 aydır yazmadım fakat sonunda sabrımı kontrol edemiyorum ve yazmaya karar verdim.

Sorunum malum HİT. Fakat ben birşey anlamadım. Eğer konu hakkında bilgisi olan yada tecrübesi olan varsa benimle paylaşmasını rica ediyorum.

Arkadaşlar 4-5 ay öncesinde bir web sitesi satın aldım, bu forumdan. Siteyi aldığımda günlük 100-130 hit oluyordu. Site WP tabanlı ve ücretli bir tema bulunuyordu.

Sİtede toplam 80-90 içerik bulunuyordu. Hazır boş zamanım var biraz ilgileneyim dedim. Yaklaşık 200 adet makale satın aldım siteye son 3 aydır düzenli olarak eklemeye başladım. Bakclink satın aldım. 5-10 adet tanıtım yazıları satın aldım.

SEO çalışmasını kendim yaptım iyi şekilde yaptığımı düşünüyorum.

Sitenin hiti 400-450 sayısına yükseldi bu arada makale sayısı 150 civarı, FAKAT.

Son 2 aydır sürekli özgünlük testi yaparak kendim bulup,yazıp içerik ekliyorum. Son 2 ayda yaklaşık 400-500 adet makale ekledim. Halada eklemeye devam ediyorum, 3 gün önce bıraktım. Fakat hit sayısı 2 ay öncesi ile sürekli aynı. Mümkün değil hiç artmıyor.

Sitede 150 içerik üzerine 400-500 makale daha ekledim fakat hit sayısında hiçmi hiç artış yok. Şuanda elimde eklemeye hazır 300 e yakın makale bulunuyor fakat eklemekte sıkılmaya başladım. Site yaşı 1 yılı geçti, herhangi bir banı yok. Fakat hit sayısı hiç değişmiyor. Hani, 1 makale olsa da aynı hit, 1000 makale olsada aynı hit.
Ben birşey anlamadım, bazı arkdaşların dalgalanmalar ile açtığı konuları görüyorumfakat bende dalgalanma yok. Çakılıp kaldım ne artıyor ne azalıyor yani 2 ay içeriisnde eklenen 400 küsür makalenin hiçmi bir etkisi olmaz 3 ay içerisinde anlamadım.

Şu an herşeyi bıraktım yazmıyorum çünkü yazsamda yazmasamda aynı. Nedir bu durum bilgisi olan var mı ?

Bilmiyorum fazlamı yazdım, kusura bakmayın lütfen. Gerçekten bir anlam veremiyorum. Şu şekilde özetleyeyim. Hit sayısı X olan bir siteye 2 ay boyunca yoğun bir ilgi gösterip üzerine SEO çalışması yapıp üzerine özgün olarak 400-500 makale ekleyip sonucunda hala aynı hit sayısında kalmak nasıl bir şeydir? 1 gram ilerleme yok.

Edit: Arkadaşların önerileri doğrultusunda paravan ve ekstra diğer çalışmalara önem vereceğim. Teşekkürler.

wmaraci
reklam

Nbbteam Nbbteam Hit İcin Özel Mesaj Kullanıcı
  • Üyelik 10.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Google Play Developer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad İ** Ö**
  • Mesajlar 30
  • Beğeniler 9 / 7
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam baktım en ilk gözüme çarpan tema değiştirmeniz iyi olacaktır ve direk reklamlar gözüme çarptı bunlar kullanıcı kaçırıyor olabilir kanımca tabiki

başarılar dilerim size

• Üyelik 02.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Software
  • Konum Adana
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 704
  • Beğeniler 101 / 147
  • Ticaret 34, (%100)
Nbbteam teşekkür ederim fakat sorunum ziyaretçilerin sitede kalma süresi değil. Günlük arama motorlarından gelen hit sayısı ile ilgili sorunum var.

Nbbteam Nbbteam Hit İcin Özel Mesaj Kullanıcı
  • Üyelik 10.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Google Play Developer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad İ** Ö**
  • Mesajlar 30
  • Beğeniler 9 / 7
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam,

Sosyal Paylaşım Artırmanız Ve Her Profilde Olmanız Size Hit Bakımından Çok Yardımcı Olur.Bu Zamanlarda Çoğu insan Artık Google Yazıpta Birşey Araştırmıyor Gibime Geliyor.Ne Varsa Sosyal Medyadan Hiç Çıkmıyorlar.Makale vs. Satın Almayın.Adwords Reklam Verin.Facebook Verin.İnstagram'a sponsorlu reklam verin.Eminim Hitiniz Dikkat Çekecek Şekilde Artacaktır.

wmaraci
wmaraci

majorty majorty SEO Kullanıcı
  • Üyelik 17.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci (CENG)
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 500
  • Beğeniler 95 / 93
  • Ticaret 66, (%94)
Ben olsam farklı sitelerden 10 tane paravan blog açarım. (blogspot, tumblr, wordpress vs. ) Elimde 300 makale var, her paravana günde 1 makale eklerim, böylece 1 ay sonunda her birinde 30 makale olan 10 paravan blogum olur. Paravan blogların her birine ait webmaster tool vs açarsan çok daha etkili olacaktır ( biraz uğraştırıcı ama bi kere yaptıktan sonra zahmeti kalmayacak)

1 ana site ve 10 paravan blogum var. Ana sitemde hit getiren ve yüksek aranma oranı olan anahtar kelimeleri buluyorum ve paravan bloglardan bu kelimelere link çıkışı yapıyorum. Örneğin ana sitede aylık aranması 10-20k olan bi anahtar kelimedeki makalen aramada 8.sırada çıkıyor. Bu kelimeye çalışa yaparak ilk 3'e çıkarabilirsin. Yani alt sayfalara çalışma yaparak daha fazla hit çekeceksin.

Daha bir sürü şey var, temayı da değiştirmen şart gibi duruyor. Başarılar dilerim kolay gelsin
Kodespa dnaz djerkan96

kişi bu mesajı beğendi.

MagaraAdami MagaraAdami PM atabilirsiniz Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)
Sitenizin temasını değiştirin. Kullandığınız temanın iç optimizasyonunu kendiniz yapın. H taglarını falan düzenleyin. Açılış hızını optimize edin.

Bir süre içerik girmeyin bekleyin site ve tema otursun. Sonrasında analiz yapar ona göre çalışmalar yaparsınız

Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...

• Üyelik 02.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Software
  • Konum Adana
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 704
  • Beğeniler 101 / 147
  • Ticaret 34, (%100)
Tesekkur ederim tema ve paravan konularına dikkat edeceğim. Sosyal medya kullanımında eksigim var onuda bir elden geçirelim bakalım. Tekrar teşekkür ediyorum.

alemburda alemburda Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek IT - Enformasyon Teknolojileri
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 1403
  • Beğeniler 151 / 352
  • Ticaret 1, (%100)
şimdi biz girdik bu ay geçmesi lazım o zaman anlarız :D

Ek Olarak: şimdi biz girdik bu ay geçmesi lazım o zaman anlarız :D
dnaz