-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
finans
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Logo çalışmalarına başladım. Ücretli,ücretsiz değerlendiriyorum. İlerleyen günlerde sonucu sizlerin beğenisine sunacağım. İlgi,alaka ve yorumlarınız için ayrıca teşekkür ederim.
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
merhaba birkaç kelimede ben yazayım istedim.
Eliniz iyi sayılacak derecede bir alan adı var. Otomobil rehberi rahabette olan bir kelime, ve gayet güzel gelirler elde edilebilir. Ama teman berbat, adına gitmemiş direk haber sitesi kurmuşsun, bunu yerine rehber sitesi olarak bazı siteleri baz alıpta, onların kategorilerinin yerine, araba markalarını yazıp, sonrasındaki biraz düzenlesen daha iyi olurdu. Yinede sen bilirsin bir kullanıcı yüzü ile baktığımda alakasız bir tema gördüm :) görüşüm bu ;)
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
bak simdi, ben kendi gözümle görüp söyledim, her insanın kendi sitesi 1 numaradır. hani site açarkende zaten insanlar kendi sitelerini hep yüceltirler :) bu nedenle sitene bir kullanıcı gözü ve adı ile bakmalısın. Otomobilrehberim.com mesela harika bir ilan, bilgilendirme sitesi olabilir, insanlar üyelik alıp otomobilleri takip edebilirler, buda sana ilerde 1,2 yıl sonrasında harika bir dönüş olabilir. Umarım ;) anlatabilmişimdir.
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşların dediği gibi ilk gözüme çarpan logo . site faviconu neden kendi logonuz değilde blogger logosunu koydunuz . Tercihim kendi logonuzu koymanız
www.var.com.tr/turkiyenin-dijital-veri-sistemi
Türkiye'nin Dijital Veri Sistemi
www.var.com.tr
akisweb
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%33)
sunucun cok yavaş bu konuda sana yardımcı olabilirim test edersin begenirsen yardımcı olurum
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO & Wordpress Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Ü** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
site tasarımı benim hoşuma gitti ama biraz haber bloğu tasarımı benziyor acaba ne kadar verdiniz temaya merak etdim :)
benim gözüme ilk çarpan favicon blogspot fovicanu olması belki ayarlamamışınızdır da gözüme çarpdı söylemek istedim
İzmir SEO Uzmanı | proji.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Broker
-
-
Ad Soyad
K** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
hocam içerikler güzel bilgilendirici açıkcası otomobillerle ilgim yok ama ben dahi merak edip 1-2 konu okudum sevdim Logo kesin değişmeli 10-20 bişey var bitane güzel logo yaptır :) temada eskisinden çok iyi olmuş
ben sana çok minimum bir ipucu vereceğim galeri bölümü mutlaka oluştur araç resimlerinden oluşan sadece görsellerdende iyi hit gelir şahsi düşüncem yapabilirsen tabiki araç tanıtım bölümü veya galeri bölümü olur buna sen karar ver iyi çalışmalar...
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Grafik&Editör&WP
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Slider geçişini değiştirmelisiniz , gereksiz bir kasma oluşturuyor sitenizde. Onun dışında gayet başarılı.