lostyazilim
tr.link

ACİL - Adsense Ban mı Yedi

22 Mesajlar 3.666 Okunma
acebozum
tr.link

ArsYazar1 ArsYazar1 Kimlik Onayı Bekliyor Kimlik Onayı
  • Üyelik 14.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Home Ofis
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 125
  • Beğeniler 30 / 27
  • Ticaret 2, (%100)
adsense-adclicks@google.com
13:49 (30 dakika önce)

Alıcı: bana
Sayın Kullanıcımız,

İtirazınızda sunduğunuz ek bilgiler ve AdSense programına gösterdiğiniz sürekli ilgi için teşekkür ederiz. Hesap verilerinizi ayrıntılı bir şekilde inceledikten ve geri bildiriminizi değerlendirdikten sonra, uzmanlarımız, AdSense hesabınızı yeniden etkinleştirmemizin mümkün olmadığı kanısına vardı.

Geçersiz etkinlik politikalarımız veya inceleme sürecimiz hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, http://www.google.com/adsense/suppor...y?answer=57153 adresini ziyaret edebilirsiniz. Hesapları devre dışı bırakılan yayıncıların AdSense programına katılımının devam etmesine izin verilmediğini hatırlatmak isteriz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz,
Google AdSense Ekibi

Arkadaşlar adsemsem kapandı. İtirazda bulundum. Bna bu yanıtı döndüler. Bunun sebebi ve çözüm önerisi ne olabilir?

Benim için çok önemli ve acil olduğunu ifade etmek isterim.

wmaraci
reklam

RadiKaL RadiKaL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Çiftçi
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 1304
  • Beğeniler 281 / 398
  • Ticaret 8, (%100)
Neden ban yediğine dair mail atmışlardır. Onuda koysaydın söylerdik. Geçmiş olsun

• Üyelik 14.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Home Ofis
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 125
  • Beğeniler 30 / 27
  • Ticaret 2, (%100)
adsense-adclicks-noreply@google.com
08:18 (6 saat önce)

Alıcı: adsense-adclic.
Sayın Yayıncımız,

Reklamcılık programlarımızla, yayıncıların, reklamverenlerin ve kullanıcıların yarar sağladığı bir çevrimiçi ekosistem oluşturmaya çalışıyoruz. Bu nedenle bazen, kullanıcılara veya reklamverenlere karşı ekosistemin algılanma biçimini olumsuz yönde etkileyebilecek davranışlarda bulunan hesaplara yönelik işlem yapmak zorunda kalıyoruz. Sizin durumunuzda, AdSense hesabınızda geçersiz etkinlik saptanmış ve hesabınız devre dışı bırakılmıştır.

Bulunduğunuz ihlal hakkında sınırlı miktarda bilgi verebiliyoruz. Bu durumun rahatsız edici olabileceğinin farkındayız. Ancak, kasten ihlalde bulunan kişiler bu bilgileri saptama sistemlerimizi atlatmak için kullanabileceğinden, bu tedbir amaçlı önlemleri aldık.

Bazı durumlarda, yayıncılar, ihlali gidermek için önemli değişiklikler yapabilir ve AdSense program politikalarına (google.com/adsense/policies) uymaya isteklidir. Bu nedenle, size sorunu birlikte çözme fırsatı tanımak üzere bir itiraz süreci sunuyoruz. Size bu süreçte yardımcı olmak için, itirazınızı göndermeden önce incelemeniz amacıyla hesap kapatma konusunda en yaygın nedenleri içeren bir liste hazırladık. Bu listeye http://support.google.com/adsense/bin/answer.py?answer=2660562 adresinden ulaşabilirsiniz. Lütfen itirazınızda kapsamlı bir analiz sunduğunuzdan emin olun. İtirazınızı https://support.google.com/adsense/bin/request.py?contact_type=appeal_form adresinden gönderebilirsiniz. Biz de ardından itirazınızı işleme koyarız.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Google AdSense Ekibi

• Üyelik 14.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Home Ofis
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 125
  • Beğeniler 30 / 27
  • Ticaret 2, (%100)
Hocam gelen ilk mesaj buydu. Bunun üzerine hemen itiraz ile yeniden başvuru sağladık. Ardından itiraza itiraz geldi.

Bu konuda İSTİNAF MAHKEMESİ DE yok ki gidelim.

wmaraci
wmaraci

trgames trgames WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek sosyal medya reklamcılığı
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad I** A**
  • Mesajlar 277
  • Beğeniler 70 / 64
  • Ticaret 8, (%100)
Adsense hesabına giriş yapmış olduğunuz bilgisayarınızdan, daha önce farklı bir adsense hesabı ile giriş yaptınızmı hocam. Birde sıkıntı yoksa site adresinizi pm atarmısınız.

Yaşıyoruz işte ölüm icabı...

Hermes Hermes Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Seo | Sosyal Medya | Yazılım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 2777
  • Beğeniler 397 / 1093
  • Ticaret 90, (%98)
Geçmiş olsun, o hesabı unutun. Siteniz adsense ban yeseydi açılırdı ama direk hesap ban yemiş o yüzden açılmaz tekrar. Hele ki "geçersiz etkinlik" ile kapanmış ki açılması mümkün değil.

Biraz araştırma yaparsanız zaten mümkün olmadığını göreceksiniz. Site adsense ban açan kişiler var, hizmet veren; onlarda aynı şekilde açamıyor.

altaybilgin altaybilgin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Ekonomist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 621
  • Beğeniler 105 / 148
  • Ticaret 0, (%0)
geçmiş olsun hesabınız kapanmış.

Hayat sıradan bir bakış açısıdır.

• Üyelik 14.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Home Ofis
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 125
  • Beğeniler 30 / 27
  • Ticaret 2, (%100)
Bunun sebebi ne olabilir ki? Rakiplerin saldırısı gibi düşünüyorum

Öncelikle bu siteye yenidnen adsense alabilir miyim?

Yani inanın kimsenin ekmeği ile oynamak istemem ama: bana saldıracak siteleri ve açıklarını biliyorum. Şimdi bende onların sitelerini hacklesem mi ne diyeyim? Varsa art niyetli saldırgan Allaha havale ediyorum

ntka ntka https://ntka.org Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Agent
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** T**
  • Mesajlar 2762
  • Beğeniler 811 / 810
  • Ticaret 262, (%100)
trgames ben bütün hesaplarıma adsense dahil 3 tane var hepsine aynı pc den bağlanıyorum yıllardır bir sorun olmuyor bazı arkadaşlar aynı bilgisayardan adsense hesaplarınıza girmeyin diyor ama alakası yok hiç bir sorun olmuyor esas sorun bana göre değişik bilgisayarlar adsense hesaplarına girmenizdir.

Arkadaşın Sorununa gelince bilgisayarınızda virüs olabilir ve reklamlarınıza geçersiz tıklama gerçekleşmiş olabilir veya siz kendi reklamlarınıza tıklamış olabilirsiniz ki öyle görünüyor google gözünde yada sitenize yapılan bir saldırı sonucu bazı botlar var reklamlara tıklıyor bunu şahsen yaşadım aynı sebepden hesabım kapanmıştı ki sizinkide öyle olmuş olabilir kısaca bu hesabı unutun gitsin yeni alın yapcak hiç bişey yok para varsada içinde bu soğukda sıcak bir çay için üstüne :)

dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye

• Üyelik 14.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Home Ofis
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 125
  • Beğeniler 30 / 27
  • Ticaret 2, (%100)
Kendim bile asla tıklamadım. Ancak anormal tıklamalar hissetmiştim. Bu durumda gösteriyor ki birisi saldırı yapmış. Ayrıca şahsın biri bir site ismi kullanarak bana mesaj atmıştı. Seni adsenseni şikayet ettimd iye. Şimdi o site sahibi düşünsün.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al