-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Çiftçi
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Neden ban yediğine dair mail atmışlardır. Onuda koysaydın söylerdik. Geçmiş olsun
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Home Ofis
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam gelen ilk mesaj buydu. Bunun üzerine hemen itiraz ile yeniden başvuru sağladık. Ardından itiraza itiraz geldi.
Bu konuda İSTİNAF MAHKEMESİ DE yok ki gidelim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
sosyal medya reklamcılığı
-
-
Ad Soyad
I** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Adsense hesabına giriş yapmış olduğunuz bilgisayarınızdan, daha önce farklı bir adsense hesabı ile giriş yaptınızmı hocam. Birde sıkıntı yoksa site adresinizi pm atarmısınız.
Yaşıyoruz işte ölüm icabı...
Hermes
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo | Sosyal Medya | Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
90, (%98)
Geçmiş olsun, o hesabı unutun. Siteniz adsense ban yeseydi açılırdı ama direk hesap ban yemiş o yüzden açılmaz tekrar. Hele ki "geçersiz etkinlik" ile kapanmış ki açılması mümkün değil.
Biraz araştırma yaparsanız zaten mümkün olmadığını göreceksiniz. Site adsense ban açan kişiler var, hizmet veren; onlarda aynı şekilde açamıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Ekonomist
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
geçmiş olsun hesabınız kapanmış.
Hayat sıradan bir bakış açısıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Home Ofis
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bunun sebebi ne olabilir ki? Rakiplerin saldırısı gibi düşünüyorum
Öncelikle bu siteye yenidnen adsense alabilir miyim?
Yani inanın kimsenin ekmeği ile oynamak istemem ama: bana saldıracak siteleri ve açıklarını biliyorum. Şimdi bende onların sitelerini hacklesem mi ne diyeyim? Varsa art niyetli saldırgan Allaha havale ediyorum
ntka
https://ntka.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Agent
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
262, (%100)
trgames ben bütün hesaplarıma adsense dahil 3 tane var hepsine aynı pc den bağlanıyorum yıllardır bir sorun olmuyor bazı arkadaşlar aynı bilgisayardan adsense hesaplarınıza girmeyin diyor ama alakası yok hiç bir sorun olmuyor esas sorun bana göre değişik bilgisayarlar adsense hesaplarına girmenizdir.
Arkadaşın Sorununa gelince bilgisayarınızda virüs olabilir ve reklamlarınıza geçersiz tıklama gerçekleşmiş olabilir veya siz kendi reklamlarınıza tıklamış olabilirsiniz ki öyle görünüyor google gözünde yada sitenize yapılan bir saldırı sonucu bazı botlar var reklamlara tıklıyor bunu şahsen yaşadım aynı sebepden hesabım kapanmıştı ki sizinkide öyle olmuş olabilir kısaca bu hesabı unutun gitsin yeni alın yapcak hiç bişey yok para varsada içinde bu soğukda sıcak bir çay için üstüne :)
dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Home Ofis
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kendim bile asla tıklamadım. Ancak anormal tıklamalar hissetmiştim. Bu durumda gösteriyor ki birisi saldırı yapmış. Ayrıca şahsın biri bir site ismi kullanarak bana mesaj atmıştı. Seni adsenseni şikayet ettimd iye. Şimdi o site sahibi düşünsün.