-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Makine T.
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Arkadaşlar yakın zamanda başta bölgesel olan projemi hayata geçirmek istiyorum kısaca bahsetmek gerekir ise tipik bir ajans temalı. bulunduğum bölgeye website,grafik seo gbi tasarımlar yapacağım. Bunun yanında bir site ile anlaşma yaptım. Kendilerine ait olan temaları bana vermeyi kabul ettiler. aklıma şu soru işaretleri var.
Ortalam 5-10 Tema mevcut(artabilir de) bunlları AKTİF olarak kurmalımıyım (demolarını site gibi) yoksa Resimlerini (geniş ve detaylı anlatımlı) bu resimler üzerinden mi demo.xxx.com olarak kurmalıyım gibi iki fikrin arasında kaldım ?
Bende aktif kurmak isterim ama fazla veritabanılı hostingler çok pahalı ? Aklımda şu var resimler ile başla iş bir yere giderse kurulum yaparsın sunucunu alarak ?
akisweb
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%33)
merhaba hocam ben size yardımcı olabilirim bu konuda pm den numaramı bıraktım arayın hocam görüşelim
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Makine T.
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Güncel fikri olanlar paylaşırsa sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Girişimci, Developer
-
-
Ad Soyad
A** V**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Canlı demo daha iyi olur.
¯\_(ツ)_/¯
Teveccuh
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hasan. Aynen o temaları demo olarak gösteren bir sistem oluşturmalısın. Bu, kaliteyi gösteren aşamalardan biridir. O temalara ait sayfa olup temanın tüm özelliklerini, yorum kısmı vs. hepsini hazırlaman ve satış fiyatını da belirtmelisin. Çok gelişmiş bir temaya gerek yok. Sadece temaları tanıtabileceğin bir şey olsa yeter. Subdomain ile demo adresleri oluşturabilirsin. Olmadı, buradaki satış bölümünden ve diğer wm sitelerinen tanırım yap; yalnız canlı demo gibisi yok.
Teveccuh
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
O zaman bir temada kurulum yap ve birkaç konu aç. Resimleri çek. Tema değiştirerek tüm temaların resimlerini çek, gruplandır. Wm sitelerinden yayınla. özellikleri belirtip satışa çıkar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Makine T.
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Bilmiyorum bu konuda tecrübeniz var mı eğer yoksa bile tecrübesi olanlar anlatırsa sevinirim ? Bir veritabanı ile neden bir den fazla kurulum problem yaratır ( İHS'den host sağlıyorum kurabilirsiniz ama ileride problem olabilir gibisinden konuştu ) :) aslında demo sonuçta problem olsa ne olur kur diyor şeytan.
aciltavuk
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
ogrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sayın hocam proje diyorsun iş diyorsun büyük konuşuyorsun ama fazla veritabanlı hostingler çok pahalı diyorsun ben anlamadım bu işi. yanlış anlamayın eleştirmek için yazmıyorum. para kazanmak için para harcanmalı diye düşünüyorum.
ek olarak 10 site eklemeli sınırsız veritabanı açmalı hosting güzel.net.tr de aylık 10 lira civarı para bile değil.
2 kişi bu mesajı beğendi.