-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Merhaba arkadaşlar.
Hosting işine girmeye gayret gösterdiğimizi daha önceden konularda açmıştık. Ancak firmamızın resmi adı Nixcon Limited. İngiltere deyiz. Firma adı daha önceden Türkiye de batmasıyla ve olumsuzluklarıyla ünlüymüş. Bizde alan adı konusunda başka bir yol izlemeye kara verdik.
Sitemizin dili ingilizce olacak. Global hizmet verecek.
Hosting, ala adı, sunucu gibi alanlarda hizmet verecek olan firmamız için web sitesi adı önerilerinizi bekliyorum.
İsmini kullanacağımız arkadaşa süresiz ve sınırsız web hosting ile 1 alan adı hediye edilecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Ajans Direktörü
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
46, (%98)
Çok içime ısınan bir isim geldi aklıma. Hediye talebi olmadan PM ile gönderiyorum üstadım. Ek olarak çıktığınız yolda şans ve başarı hep sizinle olur umarım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Learnet Hosting aklıma bu geldi
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
59, (%0)
Sizi temsil edecek bir Global ismi başkalarından önermesini bekliyorsunuz ve karşılığında da web hosting hediye ediyorsunuz. Bunun yerine 1 yıllık vps / vds daha iyi bir hediye olabilirdi.
Benim gözümde firması için isim önerisi isteyen herkes sektöre -1 adım ile başlamış olur. Sizi ve sizin kalitenizi temsil edecek en iyi ismi sizin bulmanız mantıklı olacaktır. Başarılar.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
H** K**