-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
?
-
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
43, (%100)
Yandex çok iyi durumda. Sadece bu uçak üşürme olayından sonra, yandex ceo'su Türkiyeye olan yatırımlarımızı azaltıyoruz açıklaması yaptı. Azaltmakla kalmadılar neredeyse sıfıra çektiler. Fakat yavaş yavaş kıpırdanma var. İnşallah daha iyi olacak.
Yandex'den çok ciddi hit alan siteler var. Ben bile bir aralar 10 bin hit alıyordum tek siteden.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Ajans Direktörü
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
46, (%98)
Geçtiğimiz aylarda yerli sosyal medya diye aynı reklamları finkafe.com için yaptılar, ne zaman siteye girsem 3-4 kişi var sadece :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Ben sunu görüyorum yerli sosyal medya yerli arama motoru vs. Tarzında bir konu açılsa nedense herkesin tavrı su hocam facebook var rakip olmaz imkansiz twitter var olmaz vs. Bir kişide olumlu bakmıyor? Bunu hiç anlamıyorum. Herkes kendi yetenegi kadar düşünüyor. Bu işin içine parmağını sokanlar profesyonel olacaksa bence yabancılardan daha iyisini de yaparız.
TURKCLOUDS.COM | HOSTİNG, DOMAİN, RESELLER, SUNUCU | UYGUN FİYAT GARANTİSİ | 7/24 MÜŞTERİ DESTEĞİ
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
bence İyi bir reklam iyi bir yatırım ile güzel şeyler çıkar :)
TURKCLOUDS.COM | HOSTİNG, DOMAİN, RESELLER, SUNUCU | UYGUN FİYAT GARANTİSİ | 7/24 MÜŞTERİ DESTEĞİ
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
furkan021twitter, instagram, pinterest vs çıktıgında da facebook vardı.
Ben kimsenin oluşturulacak yeni projelere kaşı olduğunu düşünmüyorum. Ancak bilmelisiniz ki, oluşturulan bu projeler hayata geçirildiğinde facebooka rakip olmak için açılmadı.
Bizde ki olaya yaklaşım googleye rakip olmak olduğundan dolayı bu tür mesajlar yazılıyor. Sonuç itibariyle, facebook kullanan aynı zamanda twitter ve instagram da kullanmaya devam ediyor.
Arama motorunda ise bu durum söz konusu olmayacaktır yada çok az olacaktır. Siz bir aramayı hem googlede hem yandexte yapmazsınız.
Size çok basit bir soru sorayım, kullandığınız Tarayıcı nedir ?
2 kişi bu mesajı beğendi.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Bakin dedigim gibi gorusunuze saygi duyuyorum ama bu isi yapacak olan kisiler profesyonel bir calisma yapar ise ben kullanmaya hazirim ama burdaki olay su herkes kazanmak istiyor bu yuzden google yada yandex vs. Arama motorunu kullanmak istiyor. Kullanimda problem yok ama sirf gelisip o seviyeye gelene kadar cogunluk olarak surekli kullanip popularitesine yukseltmek gerk benim sahsi kanaatim budur. Ben kimseye googleyi yada baska bir tarayiciyi birakin demiyorum ama bunada destek verilirse bize kazanv saglayacak seviyeye gelmesini saglayabiliriz. Sonucta google yada bir baska arama motoru kendi basina iki kisinin kullanmasiyla gelismedi ilgi gordugu icin gelisti
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Kisacasi kendimizi piyasaya kabullendirmemiz gerek
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
..
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
87, (%100)
Siyasi sitelerden başka bir şey bulamaz :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
151, (%100)
benim kanaatim olur eğer görsel medya desteğiniz varsa örnek letgo var ne güzel tuttu
Bir yalana inanmak sizi aptal yapmaz
Saf olmak Şerefsiz olmaktan iyidir...