dadaskral
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Öncelikle herkese kolay gelsin. Şuana kadar birçok konuda makale yazdım ve sitemde de bu makaleleri kullandım. Ancak sitelerimde genellikle tarih, genel kültür tarzı makaleler paylaştığım için hiçbir zaman istediiğim kitleye ulaşamadım. Çoğu zaman zevkle yazdığım makaleler emeklerimin karşılığında sıfır kazanç(maddi değil, hit olarak da) nedeniyle sıkmaya başladı. Burda sizlere bir şey danışmak istiyorum. Şuan da sürekli haşır neşir olduğum sosyal medya üzerinden mi yürümeliyim yoksa site açıp daha narrow down (türkçesini şuan tam kurgulayamadım) konulara mı yönelmeliyim. Ancak söylemem gerekiyor ki çok fazla bütçem yok ve makale-hizmet alışına yüzler harcayamam malesef.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Narrow Down hep daraltmak, küçültmek gibi kavramlar ile ifade edilmiş ancak sizin kastettiğiniz anlam nedir? Belirli bir kategori ya da alana dair makaleler yazmak mı?
Mustafa Kemal ATATÜRK!
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Günümüzde bu türden projelere girmeyi ben daha mantıklı buluyorum. Yani tüm kategorilere yönelmek yerine sevdiğin ya da uzmanı olduğun kategori de içerik sağlamak yazan için de okuyan için de mantıklı bir hareket. Size de tavsiye ederim aynı şeyi. Tabi yine karar sizin.
Mustafa Kemal ATATÜRK!
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Bilmiyorum doğru mu anladım ama... Sosyal medya üzerinden sitenizin adına sayfa ve hesaplar açıp oradan mutlaka destek alın. Özellikle de insanların ilgi göstereceği içerikleri orada paylaşın. Özellikle de Facebook ve Twitter'dan faydalanın. Konu ile alakalı fotoğraf galerisi var ise de sanırım Pinterest bunun için uygun bir platform olur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Mustafa Kemal ATATÜRK!