-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar. Üniversite 2.sınıf öğrencisiyim malum okulu bitirmem için bitirme projesi yapmam lazım. 2 gündür düşünüyorum fakat aklıma gelen projelerin hepsi saçma geliyor sizden yardımlarınızı bekliyorum. C#, PHP, VB farketmez bir program yapmam lazım ve bu program piyasada olmamış , olmuş yada tutunamamış olursa benim için daya iyi olur. Her bir yorumunuz benim için çok değerli arkadaşlar.
Boyunuzdan büyük işlere kalkışın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Ya da insanların ihtiyacı olan bir şey olsun. VPN gibi. Malum bu aralar en çok ihtiyacımız olan şey.
Mustafa Kemal ATATÜRK!
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aradığım şeyi tam olarak söylediniz insanların ihtiyacı olan bir şey yapmam lazım yorumunuz için teşekkür ediyorum. 1 Hafta boyunca gelen yorumları düşünerek kafama yatan projeyi yapmayı düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bir oneri veremeyecegim fakat, projenin daha once yapilmamis olmasi veya tutunamamis olma zorunlulugu koyman sacma. herkes oyle dusunseydi, ortaya twitter, instagram v.s cikmazdi. amacin kullanilmis bir projenin daha detaylisini veya daha sadesini(tasarimi daha anlasilabiliri) veya bir sistemin ozelligimi parcalayarak(misalen facebooka da fotograf atabiliyoruz ama baska seyler de yapabiliyoruz fakat instagram sadece fotograf ve video icin).
umarim anlatabilmisimdir. iyi calismalar
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Anladım hocam çok sağ olun bu fikride yazdım, değerlendireceğim.