lostyazilim
tr.link

Adblock Kullanan Webmaster Kendine Yazık Eder...

18 Mesajlar 2.144 Okunma
lstbozum
tr.link

ahmetcem96 ahmetcem96 www.ahmetcemaktas.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1617
  • Beğeniler 86 / 382
  • Ticaret 75, (%100)
siteye göre muamele yaparım. bir siteye girip makale okuduğumda, eğer o makale ise benim işime yaradıysa adblock eklentisini kapatıp yaklaşık 1 dk gezdikten sonra ilgimi çeken veya daha önce hangi alışveriş sitesine girmişsem o reklama tıklarım. tıklamadan önceden makalenin kopya olup olmadığına bile bakıyorum bazen :D

youtube falan zaten reklam dolu. çok sevdiğim 3-4 tane kanal var. anca onlarda kapatıyorum. :)

wmaraci
reklam

MagaraAdami MagaraAdami PM atabilirsiniz Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)
Adblock kullanmadıgı için kendini webmasterlara yardımcı oluyormuş gibi görmenin alemi yok. Hanginiz bir reklama gerçekten işinize yaradıgı için tıklıyor ?

Unutmayın bir web sitesinde reklamı tıkladıgınız da o reklamı yayına veren bir firma var. Site sahibine para kazandırayım derken, Reklam verenin hesabında ki parayı çalmayın.

Girdiğiniz sitede işinize yarar bilgi buluyorsanız, Yazıya yorum yaparak destek olabilirsiniz. illa reklama tıklamanıza gerek yok.

Boşuna vicdan yapmayın. insanların kendi tercihidir eklentiyi kullanıp kullanmamak.

Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...

gktgolmz gktgolmz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad G** Ö**
  • Mesajlar 326
  • Beğeniler 39 / 55
  • Ticaret 6, (%100)

TazZ adlı üyeden alıntı

Youtube'da 60 dk'lık bir video'u için 120 dk'da izlersen AdBlock'a kurtarıcı gibi bakarsın.
Youtube çok abartıyor bu işi. Bu adblock da bunun yüzünden tutuyor.

Ben kullanıyorum. Ama wmaracında pasif durumda mesela. Takip ettiğim bloglarda da pasif durumda vs..

Aynı sorundan muzdaribim bu güne kadar hiç kurmadım ve yüklemedim fakat geçen gün arkadaşta 1.5 saatlik dizi izleyecektim 5 dakikada bir reklam çıkıp youtube kafayı yedirtiyor adama ya dedim şimdi anlıyorum neden bilgisayar adblock kurmak gerektiğini.

Diğer durumlar dışında kendi kafana kurşun sıkmaktan farkı yok bence.

trpara trpara WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek ögrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 235
  • Beğeniler 45 / 23
  • Ticaret 5, (%100)
bence her ne olursa olsun webmasterların kazançlarınız artırabilmeleri ve bu işin profesyonel bir hal alabilmesi için adlblock gibi reklam engelleme yazılımlarının kullanılmaması gerekmektedir.

https://www.icerikyazar.com/
wmaraci
wmaraci

Kaplan Kaplan ahmetkaplan.net Kullanıcı
  • Üyelik 26.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek User Interface Designer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1084
  • Beğeniler 304 / 530
  • Ticaret 4, (%100)
Bir sitede bilgiden, makaleden ve hatta video'dan çok reklam koymadıkları zaman kullanmayı bırakırım.
sterk

kişi bu mesajı beğendi.

sterk sterk boş kalsın olunca yazarım Kullanıcı
  • Üyelik 29.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Atama bekliyor
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** Y**
  • Mesajlar 1296
  • Beğeniler 339 / 338
  • Ticaret 6, (%100)
Valla ben doğruyu söylemek gerekirse büyük sitelere örn. Youtube facebook yabancı siteler hepsine kapalı. Özellikle de adblock kapattigimiz için girilmeyen sitelerden derhal çıkıyorum. Sadece Türk forum blog v.b sitelere açık tabi bunlara film haber .. siteleri dahil etmiyorum. Sonuçta emek var empati yapmak gerekir. BenimDr sitemde reklam var ama o kadar abartılı değil bazilarinkisinde de full reklam koymak açmışlar siteyi

berkay310 berkay310 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Turkcell
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 136
  • Beğeniler 31 / 33
  • Ticaret 0, (%0)
bencede gereksiz bir uygulama, ne kullandım ne de kullandırırım arkadaşlarıma. Sonuçta benim de sitem var aynısını bana yapsalar sana yapsalar olur mu? olmaz yani.

Her Türlü Kalitenin Adresi! Hemen Profilimden Sipariş Verin!

tamerh tamerh WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Eğitim
  • Konum Karaman
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 359
  • Beğeniler 198 / 178
  • Ticaret 10, (%100)
Adblock kullanmıyorum. Eğer bir sitede aşırı reklamla karşılaşırsam o siteyi mümkün olduğunca az ziyaret ediyorum. Alternatifini arayıp onu daha çok tercih ediyorum. Kimse vazgeçilmez ve tek değil sonuçta.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al