-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
siteye göre muamele yaparım. bir siteye girip makale okuduğumda, eğer o makale ise benim işime yaradıysa adblock eklentisini kapatıp yaklaşık 1 dk gezdikten sonra ilgimi çeken veya daha önce hangi alışveriş sitesine girmişsem o reklama tıklarım. tıklamadan önceden makalenin kopya olup olmadığına bile bakıyorum bazen :D
youtube falan zaten reklam dolu. çok sevdiğim 3-4 tane kanal var. anca onlarda kapatıyorum. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Adblock kullanmadıgı için kendini webmasterlara yardımcı oluyormuş gibi görmenin alemi yok. Hanginiz bir reklama gerçekten işinize yaradıgı için tıklıyor ?
Unutmayın bir web sitesinde reklamı tıkladıgınız da o reklamı yayına veren bir firma var. Site sahibine para kazandırayım derken, Reklam verenin hesabında ki parayı çalmayın.
Girdiğiniz sitede işinize yarar bilgi buluyorsanız, Yazıya yorum yaparak destek olabilirsiniz. illa reklama tıklamanıza gerek yok.
Boşuna vicdan yapmayın. insanların kendi tercihidir eklentiyi kullanıp kullanmamak.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
bence her ne olursa olsun webmasterların kazançlarınız artırabilmeleri ve bu işin profesyonel bir hal alabilmesi için adlblock gibi reklam engelleme yazılımlarının kullanılmaması gerekmektedir.
https://www.icerikyazar.com/
Kaplan
ahmetkaplan.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
User Interface Designer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bir sitede bilgiden, makaleden ve hatta video'dan çok reklam koymadıkları zaman kullanmayı bırakırım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
sterk
boş kalsın olunca yazarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Atama bekliyor
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Valla ben doğruyu söylemek gerekirse büyük sitelere örn. Youtube facebook yabancı siteler hepsine kapalı. Özellikle de adblock kapattigimiz için girilmeyen sitelerden derhal çıkıyorum. Sadece Türk forum blog v.b sitelere açık tabi bunlara film haber .. siteleri dahil etmiyorum. Sonuçta emek var empati yapmak gerekir. BenimDr sitemde reklam var ama o kadar abartılı değil bazilarinkisinde de full reklam koymak açmışlar siteyi
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Turkcell
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bencede gereksiz bir uygulama, ne kullandım ne de kullandırırım arkadaşlarıma. Sonuçta benim de sitem var aynısını bana yapsalar sana yapsalar olur mu? olmaz yani.
Her Türlü Kalitenin Adresi! Hemen Profilimden Sipariş Verin!
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Eğitim
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Adblock kullanmıyorum. Eğer bir sitede aşırı reklamla karşılaşırsam o siteyi mümkün olduğunca az ziyaret ediyorum. Alternatifini arayıp onu daha çok tercih ediyorum. Kimse vazgeçilmez ve tek değil sonuçta.