cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar android tv almayı düşünüyordum bu gün bir arkadaşın sony bravia android tv sini inceledim fakat hiç düşündüğüm gibi çıkmadı. Telefonda indirdiğimiz uygulamaların bir çoğu tv de ki play store da çıkmıyor çıkan uygulamalında bir çoğu ücretli. Bu şekildeyse eğer bu android tvlerin çok bir olayı yok demektir. Yada benmi yanlış bakıyorum acaba tv deki play store uygulamasında örneğin skype bile çıkmıyor.
Merak ettiğim bir diğer konu harici satılan android tv box larıda bu şekildemi? Tablet veya telefonda ki gibi kullanacağımız android tv seçenekleri varmı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Telefon ya da tabletiniz ile yapabildiğiniz her şeyi Androidli TV ile de yapabileceğinizi söylüyorlar ancak sanırım sistem yeni olduğu için bazı eksikleri var. Ben biraz daha Anroid TV'lerin gelişmesi ve yaygınlaşmasını beklemek gerektiğini düşünüyorum. Naçizane.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Mustafa Kemal ATATÜRK!
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba beklentin tam olarak nedir bilmiyorum ama bende chromecast almayı düşündüm telefondan bağımsız olmadığı için vazgeçtim. Apple tv düşündüm ama bu defaapple hiç bir cihazım yoktu telefon olarak. En son Raspberry Pi 3 aldım editlenmiş android kuruluyor fakat stabil çalışmıyor kendi tavsiye edilen işletim sistemini kurdum Youtube ve basit işlerimi hallediyor televizyonum smart tv gibi oldu. tek sorun tam ekran yapınca film izlerken küçük takılmalar oluyor ama tam değil de yine ideal bir boyutta izlenirken takılma yok belki benim hdmı kablom uzun belki o yüzdende olabilir.
Tavsiyem Raspberry Pi 3 araştır incele
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Beklentim şu televizyonumu aynı bir tablet gibi kullanabilmek. En iyisi biraz daha araştırıp almak lazım.
enc
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
özel bir şirket
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bütçeniz nedir bilmiyorum şu markayabir göz atın isterseniz atlanta android box
1 kişi bu mesajı beğendi.
Teveccuh
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Daha yeni çıkan bir ürün sanırım. Güncelleme olayı varsa, zamanla düzeltebilirler belki.
enc
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
özel bir şirket
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam buda android box dur ama üsttün teknoloji ile örneğin BİP kendi otomatik kuyor
alacağın cihazda kesinlikle iptv olsun hocam
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yok hayır android değil linux sistem var. Android rom atılıt ama bir sürü sıkıntı çıkar.