lostyazilim
tr.link

Google Play Hesabı Askıya Alındı Hakkında

4 Mesajlar 1.431 Okunma
lstbozum
tr.link

stroncow stroncow WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Elektrik
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 414
  • Beğeniler 186 / 94
  • Ticaret 2, (%100)
Hesabımı birine satmıştım, ondan öncesinde ben hesabımda ki uygulamayı kaldırdım. Hesabı sattığım kişi uygulamasını yüklemiş ve 3 gün sonra hesabı askıya almışlar. Bu süre de yayınlanmak üzere bekliyor ibaresi yer almaktaydı. Böyle bir durumda hesabı satan kişinin mi hatası var yoksa hesabı satın alan kişinin mi hatası var?

Lütfen bilgili birisinden cevap bekliyorum...

Hesabı askıya alma işleminde gelen mail ise şöyle ;

This is a notification that your Google Play Publisher account has been terminated.

REASON FOR TERMINATION: Violations of the Developer Program Policies and Developer Distribution Agreement.

Google Play Publisher terminations are associated with developers, and may span multiple account registrations and related Google services.

You can visit the Developer Policy Center to better understand how we enforce Developer Program Policies. If you’ve reviewed the policy and feel this termination may have been in error, please reach out to our policy support team.

Please do not attempt to register a new developer account. We will not be restoring your account at this time.

The Google Play Team

wmaraci
reklam

weblobedi weblobedi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 22.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Satış Ortağı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** S**
  • Mesajlar 353
  • Beğeniler 41 / 99
  • Ticaret 2, (%100)
Siz hesabınızı teslim ederken askıda uygulama varmıydı ?
3 adet askıda uygulama olursa hesap komple askıya alınır ve birdaha açılmaz.
Son yüklenen uygulamadan dolayı hesap askıya alınmıştır ama askıya alma işlemi tek uygulamaya bağlı değildir,

DoganOguz DoganOguz Android Developer Kullanıcı
  • Üyelik 07.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Android Developer
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad D** O**
  • Mesajlar 177
  • Beğeniler 181 / 40
  • Ticaret 7, (%86)
Daha önceden 3 adet askıya alınan uygulama varsa ve sizde uygulama atıp son kez askıya alınırsa 4ncüsünde hesap askıya alınıyor büyük ihtimalle bu yüzden olmuştur telif haklarına çok dikkat ediyor google benim de çok başım ağrıdı bu yüzden googledan bir resim bile kullansak her an telif hakkından askıya alınabiliyor uygulama o yüzden dikkat edilmesi bir konu aslında sonuçta az para değil yani hesap açmak :)

https://androidwebview.net/

stroncow stroncow WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Elektrik
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 414
  • Beğeniler 186 / 94
  • Ticaret 2, (%100)
weblobedi DoganOguz

Daha öncesinden tek bir uygulama yüklüydü ve ben bu uygulamayı satma kararı aldıktan sonra kaldırdım. Yani satın alan kişi hiçbir şekilde uyarı almamış bir hesabı satın aldı, zaten kendim hesabı açalı 3 hafta oldu. Bu kişi 2 haftalık hesabı benden satın aldı.

Hesabın kapatılma sebebini çözdük; kendisi, benim sattığım hesaba daha öncesinden başka hesaba yüklenmiş bir uygulamayı yüklemiş. Bu yüzden google bunu algılamış ve aynı ip üzerinden farklı hesapları kullanıldığını algılamış. Mail de ise bunu belirtiyor.
DoganOguz

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al