-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Evet soru net .
Bir makale yazdığımız zaman başlığında zaten gerekli bilgileri vermiş oluyoruz.
Yazının içeriğindede gerekli anahtar kelimeleri kullanmış oluyoruz.
Ekstra olarak etiket verdiğimizde spamı sokmuş oluyoruz siteyi.Sonuçta googlede çok fazla index alıyoruz gereksiz yere .
LivadiSeo
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
SEO & SEM Expert
-
-
Ad Soyad
R** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%67)
Bence bir web sitenin doğru etiket kullanımı ile spam yiyeceğini sanmıyorum. Etiketi başlıkla ve girdiğiniz içerikle alakalı eklerseniz hiçbir sorun yaratmaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
I** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yazıda 2 konu işleniyorsa ve sadece birine odaklanıldıysa diğeri için etiket kullanmak mantıklı geliyor bana. Yazı başlığıyla aynı adda etiket veya aynı adda bir kaç etiket kullanmakta yarardan çok zararı var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Doktor
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Ben kendime her 100 kelime için 1 etiket kullanma hakkı tanımıştım :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Doğru kullanımda etiketlerin çok büyük yararını görebilirsiniz.
Yanlış kullanımda evet spama girer.
Peki etiketlerin doğru kullanımı nedir?
Etiketlerin doğru kullanımı diye bir şey aslında yoktur. Doğru olan web sitesi açılırken veya çok geç olmadan tüm site yapısının; sayfalar, makaleler, resimler, kategoriler, etiketler, iç ve dış linkler gibi doğru yapılandırılmasıdır.
Etiket kullanımı genel site planlamasının sadece bir parçasıdır. Puzzle parçasını doğru yere eklerseniz doğru olur, faydalı olur. Yanlış yere zaten ekleyemezsiniz.
Her açından (seo, google, kullanıcı memnuniyeti) sitenin toplam kategorizasyonu büyük önem taşır. Yanlış yapılırsa site karma karışık bir hal alırken doğru yapıldığında süper kullanışlı bir site ortaya çıkar.
Her zaman şöyle düşünüyorum; planlama bir web sitesinin en zorlu ve uzun srüeci olmalıdır.
Ozdemiir
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Etiketi olayını 15 gün araştırdım ve herkes kendince cevap vermiş
Bir kişi demiş ki etiket başlık ve diğer kalınlaştırılmış kelime ile aynı olmalı
Buna cevaben bir kişi demiş ki öyle olursa spam olur etiketi onların dışın bir arama türetmeli
Ben diyorum ki bu araştırmalarım sonucu
Hani insanda şeker hastalığı olur ya stres ve sıkıntıdan yada çok şekerli tatlı yemeden
İşte sitenin şeker hastalığına neden olan durumu etiket ve etiket risktir google bir algortime değiştirdimi gidersin
En güzel doğal organik başlık ve seo uyumlu uzun açıklayıcı yazılar ve bu yazılarda 3 veya 5 arama çekecek kelimelerın strong olması
Bu şekil yaptığında saniyede güncelleme olsa sen ban yemezsin
adam diyor ki sitemde her şeyi özgün ama bir anda hitim düştü ve bir çok kelimede gittim her şeyi düzgün yaptım öyle yaptığını sanıyor aslında bilmiyor ki etiketlerden spama gittiğini
1 kişi bu mesajı beğendi.