-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Sadece tecrübe eden var mı diye merak ettiğim için soruyorum, .online uzantılı bir domain aldım ancak 1 haftadır Google index almamakta kararlı, ilk kez başıma geldi bu kadar uzun süre index için beklemek..
WM Tools dizin eklemeleri, analytics kodları, yandex ve bing wm araçları, sitemap girişleri ve Wordpress ping servisleri falan düzenlendi, bir sürü içerik girildi, özgün ve sıkıntı yok, Google gibi getir çalıştırıldı, robots.txt ve htacess kontrol edildi; ancak maalesef 5-6 sayfa indexlendi onlar da temanın demo girişleri, 1 hafta önceki ilk postlar.
Neden olabilir, bir fikri olan var mı?
.online uzantısından şüpheleniyorum, fikirleri alabilir miyim?
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Desinatör
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
1. Neden aceleci davranmayın hocam
2. Webmaster tools dan Google gibi getir ile indexletin öncelikle. Daha sonra düzenli içerik girdiğiniz zaman google botları ve diğer botlar sizi takip etmek isteyecek.
3. Etkili sitelerden link al bunun için kendi sitemden çok ucuz fiyata (3 lira) tanıtım yazısı veriyorum Hemde Makalesi benden.
4. Sosyal medya da hemen paylaşım yapmayın index aldıktan sonra paylaşım yapın (Spam Riski olmaması için)
Bir çok detay verebilirim ama şimdilik bununla yetinin. Domainin .online olması pek birşey değiştirmez...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Marketing Manager
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
com, net, org olması gereken eger bunların dısına çıkacaksanız; xyz var (google'ı bünyesinde barındıran alphabet firması kullanıyo. düşünün index almaması mumkun mu :) )
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
merhaba hocam sitenizi özelden yazınız bana index almasını saglarım
işte buu
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Olması gereken adımları gerçekleştirdim zaten 1 haftadır takipteyim site için, düzenli içerik girişi yapıldı, minimum ölçüde ufak link çıkışları verildi, wmtools ayarları tam, ancak ilk kez bu kadar uzun sürdü, domain uzantısından şüphelendim.
Şahsi fikrim uzantının hiçbir etkisinin olmadığı yönünde, ancak ilk tecrübem olduğu için yine de kıllandım açıkçası..
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / K
-
Meslek
Web Tasarım - SEO
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Siteyi kurarken ya da sonrasında Noİndex yapmış olmayasınız, geçmişte böyle kötü deneyimlerim olmultu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Maalesef hocam, robots ve htacess kontrol ettim sıkıntı yok görünüyor başından beri :/
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
130 arama motoru için kayıt göndermedim hayır, bu tarz bir toplu index faaliyetinin her zaman zarar vereceğini düşünürüm bu yüzden es geçerim genelde
opencartim ancak yandex, bing gibi arama motorları için kayıt oluşturdum.