-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
facebookworker
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
tahaüt iptal ettik dediler başka hata geç sana sözleşme iptal bedeli 180 küsür birşey gelecek ok dedim iptap ettim iki geçti baktım icra tebliği gelmiş direk avukata vermişler onunda masraflarını benden çıkarmaya çalıştılar
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
F** İ**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Bedavaya verseler bile bulaşma biz bulaştık sen bulaşma 😊
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Planlama
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ben 2 şer yıl 3 hattıda kullanan biri olarak söylüyorum.Vodafone en iyisi şu an avea kullanıyorum o ayrı mesele sözleşmeden dolayı
https://www.turkmaxi.org Webmaster Forumu
foxx
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
çalışan
-
-
Ad Soyad
T** P**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Avea - şimdi ki adı ile Türk *******. 50. isim değişikliği şirket satılması falan.
Evet en uygun tarifeler onda avea döneminde kullandım. Şuan en büyük yapısı Türk *******'a ait bütün alt yapıyı elinde tutması.. O yüzden fiyat ve paketler diğerlerine uygun.
Turkcell - iyi hizmet, kaliteli hizmet ama lüks (pahalı)
vodafone - şuan kullanıyorum. Bende hiç kullanmam diyordum. 2 sene oldu hala bir sorun yaşamadım açıkçası..
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
H** U**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
Teşekkürler arkadaşlar, Vodafone sevmiyordum zaten bence Türkiye'nin en rezil operatörü Vodafone.
Ev interneti alacaktım belki o iyidir diye üyelerin yorumuna da güveniyorum bulaşmam bunlara.
Türkcell > Avea > Vodafone
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
T** F**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
On ay falandır Vodafone kullanıyorum. Bulunduğum yerin hattı iyi ve hızı da 16 mbite yakın. AKN 60 GB. 50 TL, Yalın ADSL. ******* altyapısı var ama en azından *******la muhatap değilim. Herhangi bir sorun yaşamadım ta ki taşınana kadar.
Bu bilmeyenler için önemli olabilir; ilk bağlantı kurulurken ******* ekipleri eve kadar getiriyorlar bağlantıyı. Ancak taşınma durumunda NAKİL istediğinizde iç kurulum yapmıyorlar. Bina girişinde kablonuzu hazırlayıp bırakıyorlar. Beşinci kata taşındım ve hat olmasaydı, yeni bina vb olsaydı kablolama, ustalık falan hepsinin masrafı bana ait olacaktı.
Belki her firmada aynıdır bilemiyorum. Ama şikayet sitelerine falan şikayet yazdım, telefondan da şikayetimi ilettim. Birşey değişmese de ses çıkarmak lazım, yoksa her konuda bildiklerini okurlar.
Neyse işte bu problem dışında sorun yaşamadım. Kullanıyorum hala.
Hiçbir şey istedigim yok senden felek, ama yine de ucuz olsun ekmek, ve pahalı olsun insan hayatı..
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Vodafone'a internet başvurusu yapmıştım 15 gün sonra telefonla dönüş yaptılar :D Turkcell'e başvuru yaptım aynı gün içinde arayıp interneti bir hafta içinde bağladılar. Anlayın artık farkı.