lostyazilim
tr.link

Hizmetlerinize Bayi Oluyorum | Girişim tanıtımı (Fikirleriniz Önemli )

3 Mesajlar 685 Okunma
lstbozum
tr.link

hasanayt hasanayt Ogreniyor.php Kullanıcı
  • Üyelik 01.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Makine T.
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 879
  • Beğeniler 126 / 125
  • Ticaret 6, (%100)

Arkadaşlar yeni bir girişim içindeyim girişimim (Lütfen müsait olduğumuzda okuyalım..) ;

Reklam41 ;

Başta Kocaeli olmak üzere Türkiye Geneli hizmet vermekte olan "REKLAM 41" web tasarım,grafik tasarım,seo,e-ticaret ve tüm web alanlarında profesyonel olarak sizlere hizmet vermeyi amaç edinmektedir.. Amacımız kâr etmek değil, öncelikle iyi bir ekip işi sonrasında kalite ve tabi ki de müşteri memnuniyetimizdir. Güler yüzlü hizmetimiz müşterilerimizle samimiyetimizi ve bir o kadarda işimize olan aşkımızı sergilemektedir.

Burada sizlere söylemek istediğin ve sunduğum şey;

Bir sitenin gelişmesi,ilerlemesi,tasarımı,grafik tasarım gibi her alanda hizmet vermeyi hedefliyorum ama doğal olarak hepsini yapamıyorum. Bu işlemler için gerekirse Webmaster site/forumlarından yararlanacağım lakin bunlardan önce sizlere sunmak istiyorum ki bazı arkadaşlar bana bayilik gibi fiyat verebilirler henüz girişim aktif olmadan.(Nedeni ise final sınavlarım var :) ) yani kısaca onların ürünlerini benim ürünlerim gibi satış ve pazarlama yapacağım hem siz kazanacaksınız hemde ben kazanacağım.

İncelemek ve ulaşmak isteyen arkadaşlar için ;

Site : www.reklam41.com
Gmail : reklam41webajans@gmail.com

Not : Arkadaşlar Mail veya ÖM atarsa daha hızlı olacaktır.
Daha hızlı geri dönüş alabilmek için (ÖRNEK) ;

İsim/Soyisim :
Telefon :
Uzmanlık Alanı/Alanları :
Bayilik vermek istediği alan :
Ürün/Ürünlerin Normal Fiyatı :
Ürünlerin Bana Geliş Fiyatı :
(Varsa) İnternet Sitesi veya WM Konuları ;

Sorulduğunu varsaydıklarım ;

Neden beni seçmeliler ?

Arkadaşlar girişim hem sitede hem başlıkta belirttiğim gibi başta yerel olacaktır.Kani internet dünyasını hedef almıyorum çünkü kat kat üstünleri var. Bu projede yerel piyasada aklımdakileri yapabilirsem hemen bir markalaşma sürecine gireceğim ve fiziki mekan ayarlayacağım, hatta en çok iş aldığım sektördeki arkadaşlar ile anlaşırsak benim çalışmasını veya ortak olmasını isteyeceğim.

Bunun için son çalışmaların neler ?

Görüldüğü gibi yazılım aldım,bayi host v.b bunun yanında evime renkli yazıcı dahil aldım, finallerim bittikten sonra en az 100-150 çıktı ile detaylı bulunduğum bölgede geceleri esnaflara dağıtacağım inşallah aklımdakiler olur...

Bu fikir nereden geldi/ doğdu ?

Arkadaşlar zaten yıllardır internet üzerinde işler yapıyorum,bulunduğum bölgede dahil işler aldım yaptım veya yaptırıp pazarlamasını üstlendim, sonra tüm bunları tek çatı altında toplamaya hedefledim. Çünkü her şeyi her zaman yapamıyoruz, bu sayede ürünlerini pazarladığım insanları ayırıp direk onlar ile iletişime geçeceğim, arayacağım 'İş geldi' , 'Acil iş var ' diyip işleri hızlandıracağız inşallah..

Not ; Sormak,eleştirmek ve önermek istediğiniz her şeye açığım...

Dipnot ; Bu aralar final sınavları ile uğraştığım için yarım yarım iş yapmıyorum ve hiç bir şey yarıda kalsın istemiyorum ortalama 10 ocakta bitiyor. tanıtımlara o zaman başlayacağım.. Teşekkürler...

Multi
Konu : ***

wmaraci
reklam

Beyaz Beyaz SYSTEM Kullanıcı
  • Üyelik 10.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek SYSTEM
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad İ** B**
  • Mesajlar 171
  • Beğeniler 53 / 27
  • Ticaret 2, (%100)
Tebrikler öncelikle böyle girişimleri başarılı buluyorum ama bionluk sadeceon varken neden siz ?

hasanayt hasanayt Ogreniyor.php Kullanıcı
  • Üyelik 01.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Makine T.
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 879
  • Beğeniler 126 / 125
  • Ticaret 6, (%100)

Beyaz adlı üyeden alıntı

Tebrikler öncelikle böyle girişimleri başarılı buluyorum ama bionluk sadeceon varken neden siz ?

Tüm dünyadan insanların güvenden ve ulaşabilirlikten daha çok şey istediğin şey daha fazla güvenlik ve daha fazla ulaşabilirlik konu içerisinde de belirttiğim nokta ilk hedefim yerel piyasa. Bu piyasadaki adamların beni seçme nedenler birden fazla bunlardan az bahsedecek olursak bana ulaşacaklar,hizmetlerini ve hizmetlerinin yapım yerleri,yapımda izlenen yolları görebilecek gerekirse olay yerinde incelemeler yapabilecekler aynı şekilde ben onlara bunu yapacağım, zaten kafamdakiler olursa reklam41 bir marka altında marka olacaktır. örneğin XX bilişim ürünüdür, ibaresi alınacak kendi markalaşması ve ofis kurulacak reklam41 ise onun ürünü olacak daha sonra belirli müşteri olunca dış piyasaya açılacağım inşallah..

Destekleriniz için çok teşekkür ediyorum...
Okuyup zaman ayırdığınız için de çok teşekkür ediyorum.. :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al