Forum da yenilere eskilere herkese Tanıtım yazısı. Ayrıca her tanıtım yazınız 12k Facebook, 11k Twitter da yayınlanarak güçlendiriliyor.
Wmaracı Analiz Raporu
Google Indexi: 4.150
Google Görsel Indexi: 3.540
Google Backlink: 0
Alexa Dünya Sırası: 2.959.028
Alexa Ülke Sırası: 75.867
Alexa Backlink: 41
Yandex Index: 4.346
Dmoz Kaydı: yok
Domain Yaşı: 1 yıl 6 ay
Site Lokasyonu: Güney Kıbrıs Rum Kesimi
Detaylı Bilgi: https://wmaraci.com/site-analizi/nesoruyor.com
Alexa Mız Hızla Düşmeye Devam Ediyor!
Sitemizin Bütün yazıları özgün olduğu için Hiç bir kuşkunuz olmasın. Haricinde geçen hafta makaleyazilarim dan 800 liraya yakın %100 özgün makale satın alında. Her alanda onlarca makale ile sitemiz eski gücüne geri dönecektir.
Bir alternatif Daha
Makale sizden ise para almıyoruz. Yanlış Duymadınız Para almıyoruz
Bunun için bir tek şartımız var makaleniz kesinlikle viral ve %100 özgün olmalı
Viral makale örneği : Neden Kilo Veremiyorsunuz
İkinci Site : Film sitesidir. Sitenin günlük hiti 500-1k arası değişyor ve her gün yükseliyor. Adres için Pm isteyiniz.
2. Site için istenen fiyat ta 3 lira Sadece film sitesi olanlar değil film hakkında yorum yapanlar, fragman sitesi olanlar, sanatçı oyuncu sitesi olanlar, sinema vizyon ve film haberleri gibi sitesi olanlar için kategorilere bölünmüş bir sitedir. Kesinlikle Özgün ve kaliteye odaklanan bir sitem bulunmaktadır.
Ödeme Alabileceğiniz Yollar: En Para, Vakıfbank (Makalecimin çalıştığı diğer bankalarda bulunmaktadır)
Rapor En Geç 3-5 Gün arasında verilecektir (Daha Erken de olabilir) Makalecimiz tarafından gelecek olan sıklıktan dolayıdır.
Makaleniz Sosyal medyada da yayınlandıktan sonra hepsi ile birlikte rapor edilip verilir.
Dikkat
Sitelerimiz de kesinlikle W##ez, ad##lt ve TC yasalarına aykırı, kandırıcı içerikler ya da hap, ilaç gibi sitelerin linklerini asla yayınlamıyoruz. İstekde bulunanları report edeceğiz.
Neden böyle ucuz?
Arkadaşlar sitemin güncel olması. Haricinde Maksadım aktif olması ve foruma katkımız olması. Altında hiç bir bit yeniği aramayın lütfen.
Pm ile iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca mail: hasaaab27@gmail.com Skype: rugdesen@hotmail.com