lostyazilim
tr.link

Windows mu MacOS mu?

22 Mesajlar 4.462 Okunma
acebozum
tr.link

TolgaKARAHAN TolgaKARAHAN Developer Kullanıcı
  • Üyelik 27.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Developer & SEO Expert
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** K**
  • Mesajlar 150
  • Beğeniler 34 / 62
  • Ticaret 10, (%80)
Benim çok fazla grafikle işim olmaz daha çok yazılım geliştirme alanında işler yapan biriyim. Ama yine de IDE üzerinde rahat çalışabilmek için öğrenci indirimiyle MacBook Air 11" aldım, 2300TL'ye. 250GB SSD + 4GB RAM vs. İşlerim gereği bazen Adobe serisine çok ihtiyacım oluyor, o kadar rahat çalışıyorum ki geçişleri olsun işlemlerim olsun. Hiç bu kadar hafif ve rahat hissettirmemişti. Kesinlikle, ileride kuracağım ofiste de tercih edeceğim bilgisayarım Mac olacaktır.

wmaraci
webimgo

cnrsgr cnrsgr Caner Sağır Kullanıcı
  • Üyelik 04.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Ajans Direktörü
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad C** S**
  • Mesajlar 738
  • Beğeniler 58 / 463
  • Ticaret 46, (%98)

D3M1R adlı üyeden alıntı

grafik işiyle uğraşan arkadaşlarımın geneli mac kullanıyor. benim elimde macbook pro mid 2010 var, adobe programlarının hiç birinde sıkıntı çekmiyorum. hatta şu zamana kadar kullandığım bilgisayarların en serisi bu diyebilirim. 6 senelik mac bu performansı veriyorsa, yenilerini düşünemiyorum bile. :)

Ben de de aynı bilgisayardan olduğu için alıntılayarak yorumluyorum. Fazlasıyla yeterli geliyor. Tek sorunum, ekran boyutu artık yetmiyor, o kadar :) 12 GB'lik çekim görüntüleri barındıran After Effects dosyasını bile 1 saatte render edebiliyorum. Yeni nesil bir Mac alacağınızı düşünerek, tavsiyem Mac yönünde olacaktır. Zira ofis içerisinde kullanımda müşteriye karşı da bir prestij kazandırdığı yadırganamaz bir gerçek. "Ye kürküm ye" misali :)
NETEOR

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al