ReşitÇiçek adlı üyeden alıntı
Genel siteler yıllar önce kayboldu bana göre, her konuda yazı yazabilmeniz için geniş bir yazar kadronuz olması lazım ve bolca vaktiniz. Aksi takdirde en geç 1-2 haftaya içerik üretmede sıkıntı çekmeye veya kalitesiz içerikler üretmeye başlarsınız. Eğer böyle bir imkanınız varsa da onedio, ofpof gibi bir isme ihtiyacınız var. Ya kısa olacak ya da anlamlı ve akılda kalıcı.
Teşekkür ediyorum düşünceniz için.
İçerik konusunda bolca zamanım ve birikimim mevcut. Kendime güveniyorum.
İçerik yazarıyım. Başka sitelerim de var aslında ama genel bir site için çalışma yapmak, uzun vadede kazandıracak bir site hazırlamak istiyorum. Minimum 1-2 yıl sonrasına yönelik çalışacağım.
bilgiustam.com hoşuma gidiyor.
Bu tarz bir isim arıyorum.
Turkiyeli adlı üyeden alıntı
Ofpof onediyor bu ne diyor gibi sitelerin hatta ve hatta bizim prpje pilliblog.com da meşe olarak buzzfeed vb sitelerden esinlenmiştir.benim sana nasihatım. Bende Sınırsız.net domaini var .comunu temin et. İçerik bol bol gir çakma çalma içerik olmasın. İnsanları ilgilendirsin birde facebook reklamları ile taçlandır
Otur bebeğinin buyumesini gozlemle.
Benim domain tercihlerim.
Rahatsiz.com
Karar.com
Sinirsiz.com
Karakutu.com
Gibi siteler uzerinde ilerle.bunlar gibi olman dileğiyle
Ben onedio gibi değil de, daha fazla bilgi dolu bir site düşünüyorum.
Onedio, Buzzfeed gibi siteleri beğeniyorum ama amacım sosyal medya üzerinden yayılan değil de, arama motorlarından kişilerin merak edeceği sorulara cevap bularak girecekleri bir site olmasından yana.
Bu arada karakutu.com domain olarak isteyeceğim tarzda.