-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
gazetecim.xyz arkadaşlar isim nasıl sizce ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Wordpress Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
Ö** Y**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Domain tek başına bir proje değildir sadece bir başlangıçtır hocam. İçini iyi doldurursanız saçma sapan bir domain olması bile bir engel koymaz size. Sektörünüzde ön plana çıktığınızda zaten insanlar arama motorundan sitenize rahatlıkla erişebilir. Yani sağlam bir projeye sağlam bir domain elbette yakışır. Ama eminim şimdiye kadar onedio diye bir domain nasıl diye sorsak çoğu kişi onediyor şeklinde alınmasını tavsiye ederdi. Yada facebook yerine friendsbook gibi. Ama işte ortada, sağlam projeler her şeyin üstünde.
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
gazeteci, yazar
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
hocam moralinizi bozmak istemem ama çekici bir tarafı yok satmaya kalksanız reg fiyatına satarsınız ama aklınızda bir proje varsa neden olmasın. Kendim gazeteciyim elimde bu meslekle ilgili onlarca domain var örnek olarak. Roportajturk.com, gazeteciler.xyz, roportaj.xyz roportajlar.xyz vs
bturaan
önceki rumuzum : tamideal
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Tanıtım Yazısı Satışı
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
109, (%100)
uzantıdan kaybediyor aslında,
isim olarak saçma sapan olup beklentinin katkat üstünde popüler olan domain bana göre onedio dur :)
Plain
Freelancer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Eğer çok iyi bir domain olsa XYZ kabul edilebilirdi ama hem domain çok iyi değil hemde uzantı çok halk arasında bilinmiyor.