Merhaba arkadaşlar bu yazımda sizlere yeni projem olan Karaman Haberi projesinden bahsedeceğim.
Neden Haber Sitesi?
Bu proje uzun zamandır aklımda olan kaliteli ihtiyaçlara göre yapılmış bir Haber Scripti yazma fikri doğrultusunda çıktı açıkacası. Bu site hem aktif olarak bir haber sitesi olacak hemde benim "Bir haber scriptinde neler olmalı? Nasıl olursa daha kullanışlı olur? Seo açısından haber scriptinde neler olmalı? Hız, bandwitch ve cpu olarak nasıl geliştirmeler olmalı?" gibi sorularıma yanıt olacak. Şunu söylemek istiyorum piyasadaki hiç bir haber sistemi o kadar kaliteli değil ve ben en kalitelisini yapmak için bu yola çıktım. Eğer bu yola çıkmasaydım herhangi bir haber scripti yazabilirdim ama en iyisi olmazdı. Çünkü en iyi olmak için o yola çıkıp tecrübe etmek gerekir. Şuan kullandığım script herkesin kullandığı fiyatı hesaplı olan bi script siteye girenler farkederler hemen adını vermek istemiyorum :)
Bu sistemde gördüğüm bir çok eksik, yanlış, problem vs. var. O yüzden iyi ki bu yola çıkmışım dedim.
Gelelim Karaman Haberi projesine, bu proje şuanda çok güzel gidiyor. Site açılalı 3. hafta bugün ve günlük 1k tekil ziyaretçi var ve bu rakam çok güzel bir rakam şimdilik. Site rutin olarak yayın hayatına geliştirmeler, eklemeler çıkarmalarla devam ediyor. Sizlerin de girip takip edip hatta ve hatta şu olsa daha güzel olur veya şu olmasa daha güzel olur dediğiniz şeyler varsa çekinmeden mesaj atabilirsiniz. Bu site tüm karaman haberlerini sunmaya devam edeceğim ve bu siteyle ilgili yeni yılda bir çok farklı şeyler olacak.
Hepinize mutlu yıllar!
https://www.karamanhaberi.com/