-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Adsense hesabımı kullandığım siteyi sattım. Elimde hesap kaldı. Bildiğim kadarıyla kapanmıyor ancak bir kaç kişi uzun süre kullanılmayan hesap kapanır diye belirtmiş bilgisi olan var mı ?
.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
20₺ bir domain alın, Hostingini ben vereyim kurun bir blog ekleyin. SOnraki aşamada olur da bir projeniz olursa şayet kullanma imkanınız olur. Aklınıza satmak falan gelmesin ve bu gün üye olmuşsunuz forum kuralları gereği Adsense ticareti yasaktır bunu da burada belirtmekte fayda var :)
3 kişi bu mesajı beğendi.
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Hesap uzun süre kullanılmadığı zaman problemler oluşabiliyor evet, bu yüzden size bir alternatif sundum ve bu alternatif karşılığında hiç bir ücret almayacağım. Ücretsiz olarak hosting vereceğim kurun bir blog kalsın. :) Oda olmadı bende blog çok, herhangi birine kodları yerleştirirsiniz. Kalsın pek trafiği yok bu blogların gelir de olmaz, olursa da helali hoş olsun :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
zeza İhtimalleri değerlendirmek gerekir, forumlarda açılan konulardan bazıları bu durumu yaşamışlar bende bu yüzden diyorum ki boşta kalmasından yana bir blogta kalıp değerlendirmelidir. AdSense yeni politikalar ürettikçe önlem almamız da buna göre değişmeli :)
NovemberNight O konuda haklısınız, hesap uzun yıl kullanılmış ve pin onaylı ise problem olmaz. Yeni hesaplar için dediğiniz çok doğru bir tanı :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hiç birşey olmaz. niye kapansın hesap.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmen / Yazar
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
Durduk yere kapanmaz hesap. Ancak madem hocam size ücretsiz host sağlıyor, o zaman kurun bir blog devam etsin. Yok ben para vermek istemiyorum hiçbir şeye diyorsanız da o zaman bir blogspot uantılı site açın bloggerda. Kodlarınızı ekleyin. Yirmi otuz tane de makale ekleyin orda kalsın öylece.