lostyazilim
tr.link

İptal

8 Mesajlar 1.522 Okunma
lstbozum
tr.link

vkonca vkonca WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad V** K**
  • Mesajlar 294
  • Beğeniler 73 / 63
  • Ticaret 0, (%0)
İptal

VBA Developer
wmaraci
reklam

sedatttm sedatttm WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek tekniker
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad I** Y**
  • Mesajlar 187
  • Beğeniler 55 / 54
  • Ticaret 76, (%100)
"Gelir kaynağımızdaki sorun nedeniyle altın fiyatı : 0,0001 TL olmuştur"

10bin kez doğru tahmin eden 1TL kazanacak yani. 10dakkada hak yeniliyorsunuz. hiç durmadan bir kişi oynasa bunu 1 yılsa 1tl ye erişemez sanırım. Hak bittiğinde reklama tıklamayı yazılı olarak teşvik etmişsiniz birde. Alacak kişi ücretleri artırabilir elbet ama siteyi sürekli kullanan kişiler zaten reklama tıklamaz ve reklama tıklamayı teşvik ettiğinizde adsenseden ban yersiniz. şuan zaten kaldırmışsıız sanırım adsense reklamını. 60 hitle günlük 50tl adsenseden gelir kazanmanız ilginç olmuş. Madem öyle 10 gün elinizde tutun siteyi zaten şuan istediğiniz rakamı kazanmış olursunuz neden satıyorsunuz

• Üyelik 12.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad V** K**
  • Mesajlar 294
  • Beğeniler 73 / 63
  • Ticaret 0, (%0)
Dostum bir gelirim yok siteden adamlara neden cebimden para veriyim projeyi yaptım koydum.
Bir sponsorum olsa fiyatı yükseltirim.Ama sponsorum olmadığından dolayı maalesef insanlara bedavaya para veremem ki.Adsense hesabım geçersiz tıklamadan 1 aydır askıda yakında açılacak.Ordan gelen raporlara göre üyelere daha fazla gelir verebilirim.Fakat gelirim olmadan kimseye durduk yere para veremem.Oyunu satıyorum bu ayın sonuna kadar fiyatlar mecburen böyle olacaktır.
Ay sonuna kadar satılmazsa oyunu daha fazla geliştirmeyi düşünüyorum ve fiyatları güzel bir orantıda ayarlacağım.

VBA Developer

• Üyelik 12.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad V** K**
  • Mesajlar 294
  • Beğeniler 73 / 63
  • Ticaret 0, (%0)
Bu arada zaten benim adsense hesabım açık olsa bırakıcam az kaldı 10 gün felan.Pvp serverler ile ilgili sitem var onun reklamını koymuıştum tıklasınlar diye oda arada yükselsin diye yapmıştım.Hem şuan olayımız oyun oynamak değil komple siteyi satmak istersem parayı 0,000000000000000000000000001 yaparım bu kimseyi alakadar etmez.Siteyi alacak kişi kendine göre fiyatlandırmasını verir.

VBA Developer
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 12.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad V** K**
  • Mesajlar 294
  • Beğeniler 73 / 63
  • Ticaret 0, (%0)
He şunuda ekliyim 60 hit siteyle hiç ilgilenmediğim günlerdir.günlük 50 Lira dediğimde şöyle oldu BGBG yüksekti bianda doluştular geldi öyle yani.O 50 tlyi de ilgilendiğim zaman kazandım +250 kullanıcı giriyordu.5000 reklam gösterimine 32 lira almışım zaten herneyse konuyu sapıttırmayalım dostum.Ay sonuna kadar alan alır zorla kimseye bişey sattığım yok

VBA Developer

tuncerozan tuncerozan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek eticaret
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 20
  • Beğeniler 4 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
bak ben beğendim mesela ama o çarkta sayılar dönseydi ve çarkın çubuğu çarkı felekteki gibi yine rastgele bir rakamda dursaydı.Bazı aralıklarda gold bazı aralıklarda tekrar deneme hakkı verseydi gerçekten daha iyi olurdu diye düşünüyorum.Bu arada çark dönmesi bir espri koymuyor ki şakadanak sayıyı söylüyor biraz zamana yaymak iyi olurdu yavaş yavaş..
Bu dediklerimi ve birkaç basit eklenti istediğim şeyi yapabilirseniz konuşalım

• Üyelik 12.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad V** K**
  • Mesajlar 294
  • Beğeniler 73 / 63
  • Ticaret 0, (%0)
oyunu sattıktan sonra destek olabilirim

VBA Developer

• Üyelik 12.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad V** K**
  • Mesajlar 294
  • Beğeniler 73 / 63
  • Ticaret 0, (%0)
Şöyle bir olay var.Şimdi ayın 31'ine kadar satılmazsa zaten oyunu dahada geliştirip tam anlamıyla piyasaya sürücem.
Satıldıktan sonra ise sattığım kişiye eklentiler yapabilirim bunda sorun yok

VBA Developer
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al