-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
facebookworker
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
arkadaşlar bu ticaretlerden dili yanan biri olarak hem kendim hemde diğer arkadaşlara kolaylık sağlayacak bir yol buldum tabi bunu yapan olursa her iki tarafta kesinlikle mağdur olmayacaktır. özellikle yüksek meblalı ödemelerde havuz olmadığı için gittigidiyor sistemini kullanabiliriz nasıl kullacağız diyeceksiniz doğal olarak.
örnek olarak ben buradan bir ürünü satıyorum, arkadaşta alıcı oldu ama güven sorunumuz var, ikimizde gitti gidiyordan giriş yapıyoruz, ben ürünü satışa koyuyorum oda alıcı oluyor teslim aldım dedikten sonra ondanda para çıkmış oluyor, tabi bu sadece bir fikir reklam değil gitti gidiyorun zaten reklama ihtiyacı yok, ciddi satışlarda finali oranın üzerinden gerçekleştirirsek mağduriyetler azalır hiç olmazsa, arkadaşlarında fikirlerini almak isterim bu konuda
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Front-End Developer
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Kesilen komisyon ? Onu kim karşılayacak.
sefacandemir.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Ajans Direktörü
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
46, (%98)
Bunu malesef bireysel olarak uygulayabilirsin dostum. Genel olarak böyle bir yönteme gitmek bir hayli zorlu bir süreç yaşatacaktır. WMAraci veya benzeri forum sitelerinin de bu konularda bir yükümlülük altına girmesi ekstra maliyet, ekstra ekip, ekstra sorumluluk gerektireceği için tamamıyla onların insiyatifinde olacak bir konudur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Bilgi işlem
-
-
Ad Soyad
Y** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
wmaraci bionluk, gittigidiyor benzeri uygun komisyonlu bir aracılık hizmeti sistemi kurabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgisayar Tek.
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Bionlukta o mantık var fiyat verirken komisyon oranını da ekleyerek fiyat veriyorum. Yüklü olan işlerin ödemesini sadece bu siteden alıyorum diğer ufak, tefek işlerde havale olarak alıyorum.Bionluk %20 komisyon kesiliyor ki dolandırılmaktan iyidir bence..