MakaleTeslim adlı üyeden alıntı
Şimdi bak aslanım "Son gelen istekteki makale, amacında kullanılmayacağı düşünülüyor" diye bir şeyler gevelemişsin. Ben sana tek bir kelime yazmadım, yılbaşı akşamı buraya girip hiçbir şeye bakmadım. Sen bana hangi türlü yakıştırmayla bu manayı söyleyebilirsin?
2. "arkadaşın makale yazarı olmasından şüphe duydum" bu kelime ne alaka? Sana cevap vermediğimde ben makale yazarı olmuyor muyum?
Sen hangi yakıştırmayla bana bu 2 ithamda bulunabiliyorsun?
Sen kimsin arkadaşım?Sen ve senin gibi kişiler, sabırsız ve ön yargıları ile kaybetmeye mahkumlar.
MAKALENE GELİRSEKBoş cümleler ile beraber "hiç kimse" gibi bir kelimeyi bile birleşik yazan, cümleler içinde ":)" ifaden ve tekrarlamalar ile boş bir makale yazmışsın. Satabiliyorsan sat, hiçbir yerde kullanmayacağım. Yılbaşı günü senin "referans" için gönderdiğin makaleyi yorumlamak için vakit bulamadım. Kullandığın yakıştırmalar ve kelimeler tamamen yersiz.
Boş boş yorumlarda, yakıştırmalarda bulunacağına kelime dağarcığını geliştir, kelimelerini düzgün yazmaya çalış.
@makaleteslim
Öncelikle bu düşük, ezmeye çalışan yorum için çok üzüldüğümü söylemem gerekir :)
Sosyal medyada kiminle muhattap olduğunu bilmeyen insanların bu hitap tarzlarını çok garipsiyorum.
Tek tek madde madde cevap vereceğim eğer hala cevap vermek istersen özelden yazmanı isteyeceğim senden. Çünkü konu amacını aşacak şekilde ilerleyecek.
Makaleyi sana gönderdikten sonra foruma girdiğini vakit geçirdiğini gördüm. Bırak yorumu teşekkür bile etmedin. Ha zorunluluk yok tabii ki ama insan bekliyor işte :)
Gevelediğim söylenemez referans amaçlı makale aldıktan sonra geri dönüş yapmadın makalede kullanılmadı zaten makale satan bir arkadaşımızsın bu yüzden ticari amaçlı kullanacağını düşündüm.
2. olarak başlayıp devam eden cümlede anlamanda bi problem gördüğüm için tekrar okumanı tavsiye edeceğim cımbızlama yöntemiyle sorun yaşarsın.
Sabırsız ve ön yargılı kısmında haklısın bu konuda özür dileyebilirim senden.
Makaleme gelirsek küçük bir yazım yanlışlığı yapmışım tekrar okuduğumda bende gördüm. Hiç kimse kelimesinin nasıl yazılması gerektiğini son derece iyi biliyorum öğretmen adayı olduğum için. Genel yazı tarzım viral haber sitelerinin tarzı olduğu için makalede :) kullanmakta bi problem görmüyorum :) ki bu haberin olduğu webtekno sitesinde :) ifadesi kullanılıyor ama üzülme onların hatası :)
Kelime dağarcığımı sürekli geliştiriyorum sürekli kitap okuyan edebiyat takip eden biri olarak senin bu boş yersiz aşağılamaya çalışan mağrur kişiliğini çok ciddiye almıyorum bu konununda burada kapanmasını istiyorum izninle.
İyi günler dilerim.
Makaleyi merak eden arkadaşlar için makaleyi zipleyip, linkini buraya koyuyorum hepinize teşekkür ederim.
Verdiğim makale linkini bi arkadaşımızın ihtiyacı olduğu için ona hediye ettik umarım işine yaramıştır.