lostyazilim
tr.link

İsim Tescil'den Natro'ya taşıma?

8 Mesajlar 1.018 Okunma
lstbozum
tr.link

ilkanbalkan ilkanbalkan Genel Yayın Yönetmeni Kullanıcı
  • Üyelik 02.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek BT Eğitmeni - Webmaster
  • Konum Düzce
  • Ad Soyad i** B**
  • Mesajlar 1680
  • Beğeniler 435 / 562
  • Ticaret 30, (%100)
Arkadaşlar isimtescil'den tamamen yıldım. Siteleri Natro'ya taşımak istiyorum fakat nasıl taşıyabilirim bilmiyorum. bunun hakkında bilgilendirebilir misiniz? Alan adından önce siteyi taşıyayım istiyorum, alan adını daha sonra taşımayı düşünüyorum.

wmaraci
reklam

RadiKaL RadiKaL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Çiftçi
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 1304
  • Beğeniler 281 / 398
  • Ticaret 8, (%100)
Natro size yardımcı olacaktır bu konuda. Herhalde bir cpanel mevcuttur. İnternetten cpanel yedek alma ve yükleme ile ilgili bilgi bulabilirsiniz.

murattat murattat TATOĞLU BİLİŞİM Kullanıcı
  • Üyelik 02.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek e-ticaret yöneticisi
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 859
  • Beğeniler 21 / 324
  • Ticaret 41, (%100)
Natro ya da diğer firmalar taşıma durumunda ücretsiz olarak yardımcı olmaktadırlar. Ancak siz genede gönlüm rahatlasın diyorsanız sitenizin cpanel bölümünden mysql yedeğini alabilir ve ftp public html klasörünüzün yedeğini indirebilirsiniz.

WMGunlugu WMGunlugu Teknoloji Haberleri Kullanıcı
  • Üyelik 08.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek SEO & Sosyal Medya Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 62
  • Beğeniler 26 / 22
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba hocam, siteleriniz tam yedeklerini aldıktan sonra, Natro'daki hostinginize FTP'den dosyaları atın. Eğer yapamazsanız zaten destek ekipleri 7/24 çalışıyor arayın mutlaka yardımcı olurlar.

https://blog.natro.com/site-tasima-rehberi/ bu yazı işinizi fazlasıyla görecektir hocam. Kolay gelsin..
ilkanbalkan

kişi bu mesajı beğendi.

Teknolojinin kalbi burada atıyor... www.wmgunlugu.com
wmaraci
wmaraci

aktifnet aktifnet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Genel Yayın Yönetmeni
  • Mesajlar 73
  • Beğeniler 49 / 23
  • Ticaret 1, (%100)
Valla geç bile kalmışsınız. Bu konuda bahsi geçen iki şirketi kıyasladığınızda kesinlikle tartışmasız "NATRO" gelir önce. Bu konuda destekleri çok iyi, siz de zaten benim gibi memnun kalacaksınız hosting ve diğer hizmetlerinden şüphem yok gerçi :) Sorunsuz bir firmadır yani Natro her açıdan...

Üstteki arkadaşın tarif ettiği gibi yedek alarak cPanel üzerinden kolayca taşıma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Takıldığınız her konuda da size yardımcı olurlar. Adamlar gece 3'te bile cevap verip yardımcı olmaya çalışıyorlar. 1 tane mi siteniz var bilmiyorum ama Kurumsal Pro paketlerinde her şey sınırsız ve 10 adete kadar da site barındırıldığı için ilerleyen dönemde farklı siteler kurmak için de bir daha hosting satın almanıza ve ekstra para vermenize gerek kalmaz.

WM Dergi - Türkiye 'nin En Büyük Online Webmaster Dergisi

MehmetBartu MehmetBartu WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 16.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Marketing Manager
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 111
  • Beğeniler 16 / 18
  • Ticaret 0, (%0)
Natro hosting konusunda Türkiye'nin tartışmasız en iyi firması. Ben yıllardır kullanıyorum ve memnunum.. içiniz rahat olsun isimtescil'den natro'ya geçince aradaki farkı anlayacaksınız...

arkadaşlar anlatmış zaten nasıl taşıma yapabileceğinizi.. öyle çok uzun, çok teknik bilgi gerektiren bir işi yok. harici diskten, bilgisayara dosya atmak kadar kolay :)

AhmetCakmak34 AhmetCakmak34 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Bilgisayar mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 2471
  • Beğeniler 934 / 1174
  • Ticaret 41, (%100)
İsimtescil'den neden yıldın?

ilkanbalkan ilkanbalkan Genel Yayın Yönetmeni Kullanıcı
  • Üyelik 02.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek BT Eğitmeni - Webmaster
  • Konum Düzce
  • Ad Soyad i** B**
  • Mesajlar 1680
  • Beğeniler 435 / 562
  • Ticaret 30, (%100)
AhmetCakmak34 sorunu 1 saatte çözemeyip çözene kadar geri dönüş sağlamıyorlar. sürekli çökme oluyor. çalıştığım kurum ile bireysel sitem neredeyse kafa kafaya kurumsal natro'da 1,27 sn'de açılıyorken bireysel sitem isimtescilde "6" (oha) sn'de açılıyor. İsimtescil'den telefonla destek alamıyorum, natro ile sürekli içli dışlıyız.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al