-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
BT Eğitmeni - Webmaster
-
-
Ad Soyad
i** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Arkadaşlar isimtescil'den tamamen yıldım. Siteleri Natro'ya taşımak istiyorum fakat nasıl taşıyabilirim bilmiyorum. bunun hakkında bilgilendirebilir misiniz? Alan adından önce siteyi taşıyayım istiyorum, alan adını daha sonra taşımayı düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Çiftçi
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Natro size yardımcı olacaktır bu konuda. Herhalde bir cpanel mevcuttur. İnternetten cpanel yedek alma ve yükleme ile ilgili bilgi bulabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
e-ticaret yöneticisi
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Natro ya da diğer firmalar taşıma durumunda ücretsiz olarak yardımcı olmaktadırlar. Ancak siz genede gönlüm rahatlasın diyorsanız sitenizin cpanel bölümünden mysql yedeğini alabilir ve ftp public html klasörünüzün yedeğini indirebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
SEO & Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba hocam, siteleriniz tam yedeklerini aldıktan sonra, Natro'daki hostinginize FTP'den dosyaları atın. Eğer yapamazsanız zaten destek ekipleri 7/24 çalışıyor arayın mutlaka yardımcı olurlar.
https://blog.natro.com/site-tasima-rehberi/ bu yazı işinizi fazlasıyla görecektir hocam. Kolay gelsin..
1 kişi bu mesajı beğendi.
Teknolojinin kalbi burada atıyor... www.wmgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Genel Yayın Yönetmeni
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Valla geç bile kalmışsınız. Bu konuda bahsi geçen iki şirketi kıyasladığınızda kesinlikle tartışmasız "NATRO" gelir önce. Bu konuda destekleri çok iyi, siz de zaten benim gibi memnun kalacaksınız hosting ve diğer hizmetlerinden şüphem yok gerçi :) Sorunsuz bir firmadır yani Natro her açıdan...
Üstteki arkadaşın tarif ettiği gibi yedek alarak cPanel üzerinden kolayca taşıma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Takıldığınız her konuda da size yardımcı olurlar. Adamlar gece 3'te bile cevap verip yardımcı olmaya çalışıyorlar. 1 tane mi siteniz var bilmiyorum ama Kurumsal Pro paketlerinde her şey sınırsız ve 10 adete kadar da site barındırıldığı için ilerleyen dönemde farklı siteler kurmak için de bir daha hosting satın almanıza ve ekstra para vermenize gerek kalmaz.
WM Dergi - Türkiye 'nin En Büyük Online Webmaster Dergisi
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Marketing Manager
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Natro hosting konusunda Türkiye'nin tartışmasız en iyi firması. Ben yıllardır kullanıyorum ve memnunum.. içiniz rahat olsun isimtescil'den natro'ya geçince aradaki farkı anlayacaksınız...
arkadaşlar anlatmış zaten nasıl taşıma yapabileceğinizi.. öyle çok uzun, çok teknik bilgi gerektiren bir işi yok. harici diskten, bilgisayara dosya atmak kadar kolay :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-