-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
web editor
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba. Benim youtube partnerim music nations hesabımda 133 dolar para birikmiş. Paypal lazım para çekimi için. Yardım ede bilir misiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
hemşire
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
üstadım themeforest ten paypal ile bir tema alacağım blogum için. yardım eder misiniz?
Ne kadar kazanıyorsan kazan, daima 5'te birini bi kenara bırak!
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
elektrik mühendisi
-
-
Ad Soyad
L** S**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
30 dolar paypal bozduruldu
https://dogemate.com/ref/4828491819
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
hemşire
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
themeforestten hesabıma bi tema al dedim. parayı gönderdim. arkadaş kendi hesabına tema almış ve bana dosyasını gönderiyor. ısrarla kendi themeforest hesabıma istedim. benden bu kadar dedi. yanlışlık oldu dedi. ve hesabıma temayı almadı. hakkımı helal etmiyorum. bu arkadaşı da tavsiye etmiyorum. :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
M** R**
-
-
-
Ticaret
103, (%99)
Temayı alan hesabın önemsiz olduğunu düşünerek paypal sahibi arkadaşımın hesabından hemen alıp, ödeme kanıtıyla birlikte temanın dosyalarını ve destek alabilmesi için bütün lisans dosyalarını arkadaşa ilettik. Başka bir hesaptan aldığımız için özür diledim. (Başka bir hesaptan alınmasının bana en ufak bir faydası yoktur.) Bundan sonra yaşanacak bir sıkıntıda da skype üzerinden bana ulaşması durumunda elimden geleni yapacağımı söyledim. Benim bundan başka yapabileceğim bir şey yok.
Sevgiler...
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
hemşire
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bi anlaşma yapmıştık ve siz istenileni yapmadınız hocam. temayı alan hesabın önemsiz olduğunu siz mi belirliyorsunuz ki önemsiz diyorsunuz! tema dosyası falan istemedim ki. sadece hesabıma bir tema almanız için size themeforest kullanıcı adımı ve şifremi verdim. siz temayı kendi hesabınıza aldınız. parayı verdim ama hesabıma tema alamadım malesef. :(
inşallah bundan sonra kendi kafanıza göre işler yapıp başkalarının hakkına geçmezsiniz...
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
M** R**
-
-
-
Ticaret
103, (%99)
Hesabın önemsiz olduğunu ben belirlemiyorum, öyle tahmin ettim. Antlaşmamız sadece temanın alınması yönündeydi. Temanın senin hesabına alınacağına dair bir antlaşma yapmadık. Ben senin talep ettiğin temayı alıp bütün dosyaları ve lisansını teslim ettim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
hemşire
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ne demek benim hesabıma almayacaktık. themeforest kullanıcı adım ve şifremi neden vermiştim size peki? bir düşünün bakalım!