-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Eğitim
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Çipler ensemize takılana kadar tehlikeli değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Satış temsilcisi
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Beyler. Ne diyorsunuz ya :D yarın ben bir suçlu olacaksam ölem daha iyi... kafanız iyimi ya..
Doruk
alea iacta est.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
WebApprantice
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Adeta bir GPS diyorsunuz yani..
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Zamanında Gmail kişisel mail içeriklerini reklam amaçlı kullanacağını bildirdiğinde de aynı şeyler söylenilmişti.
- Amerika bizi izliyor !!! dedi herkes bir ağızdan.
Bende diyorum ki bugüne kadar evime hiçbir FBI ajanı gelmedi. Ne yapsın bizi.
Zaten Facebook ve Google'ye akşam saat kaçta tuvalete girip kaç dakika durduğumuza, bugün kaç adım attığımıza kadar herşeyi bildiriyoruz. Devlet bir suçluyu aramaya ilk Facebook'dan başlıyor ve çoğu suçlu sosyal medya sayesinde yakalnıyor.
Devlet beni izlemez. Terör potansiyeli olan bir partiye üyeysem, zararlı dernek gibi yerlere üyeysem vs izlenirim. Ama ne yapsın beni izleyipte.
Ayrıca bu izleme öyle GPS'den canlı canlı takip etme değil ;) Bu kimlik izi izlemesi. Mesela adamın biri birini öldürdü. Kimliği tespit edildi. O kimlikle yapılmış resmi işler, o kimlikle geçilmiş OGS gişeleri, GBT sorgulamaları vs geriye dönük daha kolay takip edilebilecek. Bu olumlu birşey.
Hem bu kimlikler vize gerektirmeyen ülkelere girişte pasaport yerine geçecek, elektronik imza olarak kullanılabilecek, adli kaydın içine işlenecek vs birkaç madde daha var. İleride bu kimliğe ehliyet de entegre edilecek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Instagram Web Otomasyon
-
-
Ad Soyad
F** İ**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Çipin dürtme özelliği de olsa da yerimizden kalksak, yoksa hep evde hep evde boşuna boşuna yer kaplayacağız :D
haber58
Doğruluk dost kapısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Arkadaşlar tabi insanların takip edilmesi amacına uygun kullanılacaksa iyi, ama kişisel veriler ne yazık ki ülkemizde yeterince korunamıyor ? Kısa sürede bu veriler başka kişiler veya guruplar eline geçer. Devletimiz daha çok önlem almalı konu hakkında ... İçimizde çok hain var.
NETFLIX GURUBUMUZA HEMEN ORTAK OLMAK İÇİN TIKLAYIN