DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba arkadaşlar Adsense'den uzaklaştırıldım sebebini tam anlamamakla beraber hotfile'ye verdigim çıkış olabilecegini düşünmekteyim
Sizde dikkatli olun hesabıma gelen mesaj söyle
Program politikalarımızda belirtildiği gibi, AdSense yayıncılarının, telif hakkı kapsamına giren materyallerin dağıtımının yapıldığı sitelere Google reklamları yerleştirmesine izin verilmez. Buna telif hakkı kapsamına giren materyallerin sitenizde barındırılması ve telif hakkı kapsamına giren materyaller içeren sitelere bağlantı sağlanması veya trafik yönlendirilmesi de dahildir.
bunun ardından sitemdeki tüm hotfile link cıkışlarını kaldırdım 2000 konuyu tek tek mesaj attım ama 1 hafta olacak daha cevap yok... sitemin .net olan adresini satın aldım ama sitem googlede cok iyi biyerde adres degiştirmek beni mahveder... sitem blogger üzerinde domainli sizce ne yapmam gerekiyor ne yapabilirim site adresi degiştirince hersey biter hit var kazanc var ama hotfile yüzünden banlandık...
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İndirme linkleriniz program falandı sanırsam?
fhuner
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hayırlısı olsun benimde gitmişti 40 dolar falandı bende bir kaç full program ekledim oondan sonra banlama geldi
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
bence vazgeç hocam adsenseden diyeceğim ama yerine konabilecek adam akıllı bir firma yok malesef .
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
öğretmenlik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
adsensi boşver full indirme olayına gir büyük paralar var eğer uğraşırsan. adsense güvenip kuyuya inilmez. :)
Öğretmenlikte.
mrshn
Felix Themes (technoesh)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
benim de dün 350$ım yandı. Full indirme olayı nedir?
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
arkadaşlar benimki illegal degil legal bi site sadece hotfileden dosya indirttigim icin gitti 1 senedir sürekli ödeme alıyorum hesabım degil sitem banlandı lütfen konuyu iyice anlayıp mantıklı bi akıl verin bana hafta sonundan önce düzene sokmam gerekiyor
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
web
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar, Adsense kurallar uygun yayın yapıldığı sürece en iyi webmaster sponsorudur. Adsense ile uzun süre çalışmak istiyorsanız, video, paylaşım, download, oyun, telif hakkı içeren yayınlar, dizi, tv gibi sitelerden uzak durun. Adsense tamamen metin tabanlı siteler için uygundur. Adsense güncel bloglar, özgün makaleli siteler, özgün haber siteleri v.b. sitelere bayılır. Bu sitelerle çok uzun yıllar çalışabilirsiniz.