-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Verilen hizmete aşırı bir talep olmuş ve maximum alabileceğim iş kapasitesine ulaşıldığı için verilen hizmeti bir süreliğine durdurmuş bulunmaktayım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
Z** C**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Dostum bu işin fiyatında bir problem var;
* Minimum 50 tane makale minimum 3TL'den 150 TL yapar,
* Domain Kaydı 25 TL
* Hosting Bedava olsa,
* Tema Ücretsiz olsa,
Minimum masrafın 175 TL, ayrıca 1 ay boyunca hem sitede hem sosyal medyada vakit harcayacaksın, emek harcayacaksın ve tüm bunları toplamda 300 TL'ye yapacaksın.
Bunun karşılığında da adsense almayı garanti ediyorsun.
An itibariyle sıfır bir adsense hesabı satmaya kalksan en kötü 500TL ye satılıyor, piyasası 250 Dolar civarı, hele pinliyse 1.000 TL den aşağı değil.
Benim anlamadığım madem bu kadar net bir adsense alım hizmeti veriyorsun, bir adsense hesabını alıp pinlediğinde 1.000TL cepte, sen neden 300 TL için uğraşıyorsun?
Ya bu işte bizim algılayamadığımız bir iş var ya da 300 TL yanlışlıkla yazılmış, matematiksel olarak tutmuyor çünkü...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
Z** C**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Açıklayıcı olmuş, mantıklı bulduğum yönler de var bulmadığım da...
Ama tercih sizin :) Sonuçta zaman ve emek harcayacak olan, bunu da 300 TL ye yapacak olan sizsiniz.
Mantıksal olarak ben bu satımı gerçekleştirmezdim ama dediğim gibi iş sizin işiniz.
Bence alıcı açısından oldukça uygun ve zaman kazandırıcı, yeter ki garanti olarak adsense alınabilsin.
500TLye ucuz adsense bulmaya çalışılacağına, 300TLye suya sabuna dokunmadan alınabilecek bir hizmetse bu, hem matematik hem de mantık kuralları dahilinde...
Hayırlı satışlar dileklerimle
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Bu kadar emeğe bu paralar helal olsun demek hersey para değilmiş bunu anlıyoruz bu konuda
2 kişi bu mesajı beğendi.