skyhan Arkadaşımızdan 1 adet logo talebinde bulunduk. Kendisinden Hayır kelimesini hiç duymadık defalarca düzenleme istedik her seferinde de isteğimizi yerine getirdi ve çok içimize sinen harika bir logo ortaya çıktı. Kendisiyle çalışmanızı şiddetle tavsiye ederim.
volcano Kadir arkadaşımız alanında başarılı , projelerini, tasarımlarını titizlikle yerine getiren ve zamanından önce teslim eden bir arkadaşımız. Kendisi proje bittikten sonrada teknik konularda destek veren alanında uzman bir arkadaş. Kendisine teşekkür ederim. Bir dahaki projemde yine kendisini tercih edeceğim.Teşekkürler.
kurtulus3519 Logo çalışması yapıldı. Çok ilgili ve samimi bir arkadaş. Harika bir iş çıkardı. Sabrını takdir ediyorum. Tavsiye ederim.
fthkekik daha oncede calısmıstık tekrar calısma fırsatı bulduk. tesekkurler.. gayet ılgılı basarılı bır arkadas.tesekkur ederım
web35 Logo yaptırıldı, mükemmel bir iş çıkardı. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Swell 1 Adet LOGO tasarımı yapıldı eline koluna sağlık mükemmel bir tasarım oldu ben gayet memnun oldum bundan sonraki işlerdede beraber çalışmayı ümit ediyorum iş öncesi ve sonrası memnuniyetim için herşeyi yaptığınız için çok teşekkür ederim hiç düşünmeden şiddetle diğer arkadaşlara tavsiye ederim.
erolsen Tasarım kesinlikle müthiş ve bunun dışında son derece ilgili, güvenilir ve anlayışlı bir insan. Tasarım benzeri bir işiniz varsa kesinlikle ilk bakmanız gereken yer burasıdır.
SametTEKE Blogumun tasarımını yaparken onca soru sormama rağmen hepsine de yanıt verdi ve çok yardımı dokundu. Güvenilir, işinin hakkını veren bir arkadaştır. Mutlaka çalışmanızı tavsiye ederim
Kunefeci Alanında başarılı profesyonel bir arkadaş,beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacak uzman biri,güzel bir çalışma çıkardı ellerinize saglık
hdfilmbizdeorg Mutlaka bu arkadaşla çalışın samimi ve güvenilir zaten bu devirde böyle insanlar bulmaz kolay değil.
Ayrıca yaptığı işlerde de yüksek bilgi ve tecrübesi bulunmaktadır ...
19o3 Kesinlikle düşünmeden iş verilebilecek bir arkadaş bir haftadır sabırla bizim logomuzla uğraşıyor ve sonuç olarak harika bir iş çıkarttı elinize emeğinize sağlık.
ceqyat Logo çalısması yaptırıldı cok tecrübeli bir arkadasımız, güven ile hizmet alabilirsiniz. 2 gün uğraştı sağolsun
Yeninesil44 Temiz ve kaliteli iş yapıyor kendisi çok kısa süre içinde teslim etti çalışmaları.
kadirsaim Logo çalışması yaptırdım, memnun kaldım tavsiye ederim. Kendisi Hızlı ve güvenilir bir arkadaş
Yeninesil44 logo yaptırıldı.
SeoDoktoru Konu gorseli yaptirildi, gayet basarili.
0BlackMan0 Guvenilir ticaret yaptim onlar sayesinde satislarim artti gonul rahatligiyla tavsiye ediyorum
tolhur Yeni projemiz için logo hizmeti temin ettik. Son derece hızlı ve güvenilir bir ticaret oldu. Bir çok farklı tavsiyeyle beraber, bir çok örnek çalışmayı bize sundular. Bu işin uzmanı oldukları ortada. Yaptığımız çalışmadan son derece memnunuz. Tüm ekibin eline sağlık
Karqasa 2 farklı iş için anlaşma sağlanmış olup , kısa zaman da istediğimiz den daha kaliteli tasarımlar ortaya çıkarıp işi teslim etmişlerdir.
Ellerinize kollarınıza sağlık.
BTmirai Harika işler çıkarıyorlar kesinlikle öneririm